Samsung şimdiye kadar yapılmış en kusursuz katlanabilir ekranlı model için kolları sıvadı

Samsung'un devrimsel yeni ürünü Galaxy Z Fold 6 Ultra, katlanabilir ekran teknolojisinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung şimdiye kadar yapılmış en kusursuz katlanabilir ekranlı model için kolları sıvadı

Samsung'un merakla beklenen yeni katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 6 Ultra, teknoloji dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Android Headlines'ın son raporuna göre, Samsung'un "Ultra" serisi bu yeni modelle zenginleşecek. Daha önce Galaxy S serisi ile başlatılan "Ultra" konsepti, bu kez katlanabilir telefonlar dünyasına taşınıyor.

Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın özellikleri henüz tam olarak açıklanmamış olsa da, mevcut söylentiler cihazın daha hafif ve daha ince bir tasarıma sahip olacağını işaret ediyor. Standart Galaxy Z Fold 6 modelinde yer alan üçlü kamera sisteminin korunacağı ve S24 Ultra modelinde olduğu gibi bir S Pen yuvasına sahip olabileceği konuşuluyor.

Samsung, "Ultra" modelleri için genellikle "8" rakamını kullanır ve sızdırılan model numarası SM-F958N bu geleneği sürdürüyor. Geçmiş katlanabilir modellerde "6" ile biten model numaraları kullanılmıştı. Bu durum, Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın gerçekten de özel bir model olduğunu gösteriyor.

Samsung şimdiye kadar yapılmış en kusursuz katlanabilir ekranlı model için kolları sıvadı

Henüz lansman tarihi kesinleşmese de, Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın, standart Z Fold 6 ile birlikte Temmuz ayında düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Ancak, şu anki model numarası bilgilerinin sınırlı olması nedeniyle, Z Fold 6 Ultra'nın sadece Kore pazarına özel kalabileceği ihtimali de bulunuyor. Standart Z Fold 6 modelinin Kore'de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Teknik özellikler açısından, Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın Galaxy için Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile geleceği doğrulandı. Z Fold 6 ve Z Fold 6 Ultra arasındaki özel farklılıkları öğrenmek için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulsa da, katlanabilir telefonların geleceği şüphesiz ki çok daha "Ultra" bir hal alacak. Bu yeni modelin, kullanıcılarına yeni ve gelişmiş bir deneyim sunması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER