Samsung iMac rakibi bilgisayarını tanıttı, çok daha iyisi, çok daha ucuza

Samsung'un yeni hepsi bir arada bilgisayarı, üstün performansı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung iMac rakibi bilgisayarını tanıttı, çok daha iyisi, çok daha ucuza

Samsung'un Güney Kore'de tanıttığı All-in-One Pro PC modeli, şık tasarımı ve etkileyici özellikleriyle piyasaya sürüldü. Bu bilgisayar, 27 inç boyutunda 4K çözünürlüğünde anti-parlama ekranı ile dikkat çekiyor ve 500 nit parlaklık sunuyor. Bu sayede aydınlık ortamlarda bile üstün görsel kalite sağlıyor.

Başlangıç modeli, Core Ultra 5 125H işlemci ile gelirken, daha güçlü performans isteyen kullanıcılar için Ultra 7 155H işlemciye geçiş yapma imkanı sunuluyor. Ultra 5 modeli 16GB LPDDR5X-7467 bellek ile donatılmışken, Ultra 7 modelinde 32GB'a kadar bellek yükseltmesi yapılabilir. Depolama kapasitesi olarak ise 512GB veya 1TB NVMe SSD seçenekleri mevcut ve çift slot sayesinde gelecekte yapılabilecek yükseltmeler için kolaylık sağlanmış.

Samsung iMac rakibi bilgisayarını tanıttı, çok daha iyisi, çok daha ucuza

Cihazın ses sistemi, iki adet 5W woofer ve iki adet 2W tweeter içeren dört hoparlörlü bir AKG setinden oluşuyor. Bu sayede dengeli ve zengin bir ses deneyimi sunuluyor. Ayrıca cihaz, çok sayıda port barındırıyor; iki Thunderbolt 4 portu, bir USB 3.2 portu, eski cihazlar için bir USB 2.0 portu ve bir 3.5mm kulaklık jakı yer alıyor. HDMI girişi de bulunan PC, Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 ile donatılmış.

Samsung'un Galaxy ekosistemiyle tam entegrasyon özelliği sayesinde, kullanıcılar Galaxy telefonlarında sakladıkları dosyalara bilgisayardan, bilgisayarda sakladıkları dosyalara telefonlarından erişebilirler. Ayrıca, bilgisayarın fare ve klavyesi Galaxy telefonları kontrol etmek için kullanılabilir. Bu entegrasyon, Samsung Galaxy Tab S serisi tabletlerle PC'yi ikincil ekran olarak kullanabilme imkanı da sunarak iş verimliliğini artırıyor.

Bütünleşik 5MP kamera, video konferanslar için yeterli kaliteyi sağlarken, Samsung kullanıcıların Galaxy telefonlarının üstün kameralarını web kamerası olarak kullanmalarına olanak tanıyarak görüntü kalitesini daha da artırıyor. Bu özelliklerle donatılmış Samsung All-in-One Pro PC, hem iş hem de eğlence için ideal bir tercih olma özelliğini taşıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER