Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor!

Samsung'un Galaxy S22 serisi için hazırladığı One UI 6.1 güncellemesi, beklenen bir hata nedeniyle durduruldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor!

Samsung, Galaxy S22 ailesi için Ocak ayında tanıtılan Galaxy AI özelliklerini içeren One UI 6.1 güncellemesini Güney Kore'de dün başlatmıştı. Ancak henüz 24 saat bile geçmeden, dağıtımın zaten durdurulduğu görünüyor. Dünkü dağıtım birçok cihazı içerirken, sadece Galaxy S22 serisi için özel olarak durdurulduğu görülüyor.

Her zaman olduğu gibi, bu tür durumlar için neden bir hata olduğu - yazılım güncellemelerinde kalite kontrolünün zor olduğu kesin, ancak bu kadar açık bir sorunu tespit etmek bu kadar zor olmamalı. Güncelleme sonrası kilit ekranı ve dokunmatik ekranın artık çalışmamasıyla ilgili olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor! - Resim : 1

Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor!

Henüz bug, Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4'te bulunmadı, en azından henüz, bu yüzden dağıtım bu cihazlar için devam ediyor. Bug, Galaxy S21 serisinde de bulundu, ancak bu cihazlar için dağıtım henüz durdurulmadı gibi görünüyor.

Her zaman olduğu gibi Samsung'u son zamanlarda kısa bir süre içinde onlarca hatta yüzlerce cihaza güncelleme dağıtmaya istekli olması için övdük, ancak böyle şeyler iddia edildiği gibi kararlı yapıların bile içine girmemeli. Umarım gelecekte güncelleme için kalite kontrolü iyileşir.

Eğer böyle bir senaryoda iyi haber varsa, bu, Galaxy S22 için One UI 6.1 dağıtımının Güney Kore'de hata bulunduktan sonra henüz başladığı anlamına geliyor, bu yüzden diğer pazarların hiçbir zaman deneyimlemeyeceğini varsayıyoruz. Dağıtımın ne zaman yeniden başlayacağını size bildireceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER