Redmi yok satan modeli için yeni bir renk seçeneği satışa sundu

Redmi'nin yeni modeli 13C 5G, çarpıcı mavi renk seçeneği ve üstün özellikleriyle çok yakında teknoloji severlerle buluşacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi yok satan modeli için yeni bir renk seçeneği satışa sundu

Xiaomi'nin alt markası Redmi, Hindistan pazarında yeni bir renk seçeneği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Redmi 13C 5G modeli, mavi renk seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Duyumcu Sudhanshu Ambhore, bu yeni renk seçeneğinin görsellerini paylaştı. Cihaz, daha önce siyah, yeşil ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulmuştu ve bu yeni mavi seçenek, serinin dördüncü rengi olacak. Model, üç farklı depolama ve RAM kapasitesiyle geliyor: 4 GB RAM + 128 GB depolama 10.499 Rs (yaklaşık 127$), 6 GB RAM + 128 GB depolama 11.999 Rs (yaklaşık 145$) ve 8 GB RAM + 256 GB depolama ise 13.999 Rs (yaklaşık 169$) fiyat etiketleriyle satışta.

Redmi 13C 5G, 6.74 inç boyutunda HD+ çözünürlük sunan ve 90Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekranla donatılmış. Bu ekran, ayrıca Gorilla Glass koruması ile destekleniyor. Cihaz, güçlü bir performans sunması için Dimensity 6100 Plus yonga seti ile çalışıyor.

Redmi yok satan modeli için yeni bir renk seçeneği satışa sundu

LPDDR4x tipi 6 GB veya 8 GB RAM seçenekleri ve UFS 2.2 128 GB veya 256 GB depolama alanı sunuluyor. Ayrıca, harici bellek kartı ile depolama alanını genişletme imkanı da mevcut. Cihaz, 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile 18W hızlı şarj desteği sunuyor ve Android 13 tabanlı MIUI 14 ile kullanıcılara sunuluyor.

Redmi yok satan modeli için yeni bir renk seçeneği satışa sundu - Resim : 1

Güvenlik özellikleri arasında yan tarafta konumlandırılmış bir parmak izi okuyucu yer alıyor. Ayrıca, cihaz; çift SIM kart desteği, 5G bağlantısı, Wi-Fi, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C portu ve 3.5mm kulaklık girişi gibi özelliklerle donatılmış durumda. Bu yeni mavi renk seçeneğiyle Redmi 13C 5G, kullanıcılarına hem teknik özellikleri hem de estetik bir tasarım sunmayı amaçlıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER