Redmi tablet pazarını fena salladı, meğer diğerleri çok pahalıymış

Redmi'nin yeni tablet modeli Pad Pro 5G, yakında Hindistan başta olmak üzere dünya genelinde kullanıcılarla buluşacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi tablet pazarını fena salladı, meğer diğerleri çok pahalıymış

Xiaomi, Çin'deki bir lansman etkinliğinde Redmi Turbo 3 akıllı telefonun yanı sıra Redmi Pad Pro tabletini de tanıttı. Bu yeni tablet, büyük ekranı, geniş bataryası ve Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti gibi dikkat çekici özellikleri ile ön plana çıkıyor. Redmi Pad Pro'nun 5G bağlantı özelliği olmamasına rağmen, şirketin yakında 5G destekli modelleri piyasaya süreceği bilgisi geldi. "ruan" kod adına sahip olan Redmi Pad Pro 5G, esasında standart modelle aynı özelliklere sahip olacak şekilde tasarlanmış. Cihazın, Xiaomi MIX FOLD 4 ve Redmi K70 Ultra gibi diğer cihazlarla birlikte önce Çin pazarına sunulması bekleniyor. Ayrıca, bu tabletin global pazarda, özellikle Hindistan'da POCO markası altında satılacağı belirtiliyor.

Redmi Pad Pro'nun teknik özelliklerine bakacak olursak, 12.1 inç boyutunda 2.5K çözünürlüğünde LCD ekran sunuyor. Bu ekran, 120Hz değişken tazeleme hızı, 600 nit zirve parlaklık ve TUV Rheinland sertifikası ile geliyor.

Redmi tablet pazarını fena salladı, meğer diğerleri çok pahalıymış

Dolby Vision içeriğini destekleyen tablet, manyetik şekilde bağlanan bir stilus kalemle de uyumlu. Cihazın arka tarafında 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı bir kamera bulunurken, ön tarafta da 8MP'lik bir kamera mevcut.

Tablet, Dolby Atmos destekli dört hoparlör ve çift mikrofon ile donatılmış. 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesine kadar seçenekler sunan tablet, 10,000mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor ve 33W hızlı şarj desteği sunuyor. HyperOS tabanlı Android 14 işletim sistemiyle çalışan cihaz, WiFi-6 ve Bluetooth 5.2 bağlantı seçeneklerine sahip. Ayrıca, 3.5mm kulaklık jakı da unutulmamış. Redmi Pad Pro 5G modeli ise fiziksel bir SIM kart girişi olmadan, e-SIM desteği ile kullanıcıların veri kullanımı ve arama yapabilmesine olanak tanıyacak şekilde planlanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER