Redmi şova devam ediyor, hem ucuz, hem devasa bataryaya sahip, hem de 5G'li

Redmi 13 5G modelinin yeni pil kapasitesi ve şarj hızıyla ilgili sızıntılar ortaya çıktı. Yeni cihaz, kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi şova devam ediyor, hem ucuz, hem devasa bataryaya sahip, hem de 5G'li

Redmi 13C ve Redmi 13C 5G modellerini 2023'ün son çeyreğinde piyasaya süren Redmi, şimdi de Redmi 13 5G üzerinde çalışıyor. Yeni sızdırılan bilgilere göre, bu cihaz 5000 mAh kapasiteli bir batarya ve 33W hızlı şarj desteği ile gelecek. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Redmi 12 5G modelinde de aynı kapasitede batarya bulunuyordu ancak bu model 18W şarj desteği sunuyordu. Redmi 13 5G modelinin iç kodu N19 olarak belirtiliyor ve "Breeze" kod adıyla anılıyor. Cihazın Çin pazarına yönelik model numarası 2406ERN9CC iken, Hindistan versiyonu 2406ERN9CI olarak belirlenmiş.

Ayrıca, 24066PC95I model numarasına sahip bir başka cihazın da Hindistan'a yönelik olduğu ve muhtemelen Poco M7 5G olarak adlandırılacağı belirtiliyor. Hem Redmi 13 5G hem de Poco M7 5G modelinin HyperOS tabanlı Android 14 ile ön yüklü olarak gelmesi bekleniyor.

Redmi şova devam ediyor, hem ucuz, hem devasa bataryaya sahip, hem de 5G'li

Geçen yılki Redmi 12 5G'nin özelliklerine değinecek olursak; cihaz 6.79 inç boyutunda Full HD+ çözünürlük sunan bir IPS LCD ekranla donatılmıştı ve 90Hz ekran yenileme hızına sahipti. Yonga seti olarak Snapdragon 4 Gen 2 kullanılan bu model, 8 GB'a kadar LPDDR4x RAM ve 128 GB'a kadar dahili depolama alanı sunuyordu. Yan tarafta yer alan parmak izi tarayıcısı, güvenlik özellikleri arasında bulunuyordu. Fotoğrafçılık konusunda ise 8 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel + 2 megapiksel çift arka kamera sistemiyle donatılmıştı.

Yeni Redmi 13 5G'nin piyasaya sürülmesiyle ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması merakla bekleniyor. Ancak şu an için batarya kapasitesi ve şarj hızı gibi önemli bilgiler zaten teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeyi başardı. Cihazın, yonga seti ve diğer özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için teknoloji dünyasının gelişmelerini takip etmeye devam etmek gerekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER