Realme'nin uygun fiyatlı telefonu saniyeler içerisinde şarj oluyor

Realme Narzo'nun yeni serisi 70, daha hızlı şarj ve kesintisiz bir performans vaadiyle yakında teknoloji severlerle buluşacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme'nin uygun fiyatlı telefonu saniyeler içerisinde şarj oluyor

Realme, Narzo 70 Pro 5G akıllı telefonunu Hindistan pazarına sunarak dikkat çekti. Bu modelde Dimensity 7050 yonga seti, 6.7 inçlik FHD+ 120Hz AMOLED ekran ve 2000 nitlik maksimum parlaklık gibi özellikler bulunuyor. Telefon, 8GB sanal RAM desteği ile birlikte LPDDR4x RAM ve UFS 3.1 depolama seçenekleriyle geliyor. Ayrıca, cihazda 5000mAh kapasiteli bir pil ve 67W hızlı şarj desteği mevcut.

Ön tarafta 16 megapiksel selfie kamerası yer alırken, arka panelde 50 megapiksel Sony IMX890 ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Narzo 70 Pro, Android 14 tabanlı Realme UI 5 işletim sistemi ile çalışıyor. Ayrıca IP54 sertifikalı gövde, ekrandan parmak izi okuyucu, yağmurda akıllı dokunmatik teknoloji, çift hoparlör ve 3D VC soğutma sistemine sahip.

Realme'nin uygun fiyatlı telefonu saniyeler içerisinde şarj oluyor

Telefonun fiyatı 8GB+128GB versiyon için yaklaşık 215 dolar (17,999 rupi), 8GB+256GB versiyonu için ise yaklaşık 265 dolar (21,999 rupi) olarak belirlenmiş. Cihaz, Cam Yeşil ve Cam Altın renk seçenekleriyle sunuluyor.

Marka, Narzo 70 serisine yeni bir telefon ekleneceğini duyurdu. Yeni modelin yüksek şarj hızları sunacağı ve kısa süreli şarjla birkaç saat kullanım imkanı sağlayacağı belirtiliyor. Ancak, Narzo 70 Pro'dan daha hızlı şarj özellikleri sunup sunmayacağı henüz netlik kazanmadı. Kullanıcıların, telefonun tam özelliklerinin açıklanması için biraz daha beklemeleri öneriliyor.

Bu arada, marka, Çin'de aynı boyutta 260Hz yenileme hızına sahip IPS panel bir monitörü de piyasaya sürdü. Bu ürünler, kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor ve teknoloji meraklıları için çeşitli seçenekler sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER