PUBG hayranlarını çılgına çevirecek haber

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olarak kabul edilen PUBG, şimdi de kullanıcılarının taleplerini yerine getirmeye ve onları çılgına çeviryeme hazırlanıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
PUBG hayranlarını çılgına çevirecek haber

Mayıs ve Haziran aylarında "PUBG: Battlegrounds" oyununa nostalji rüzgarları esecek! Battle royale akımını başlatan bu oyun, oyuncuları ilk günlerine götürecek olan orijinal Erangel haritasını iki haftalığına geri getiriyor. Yeniden tasarlanan Erangel Klasik, eski grafikler, atmosfer ve kullanıcı arayüzüyle birlikte orijinal harita düzenini sunacak.

Ancak endişelenmeyin, tecrübeli oyuncular için Krafton tarafından yapılan modern düzenlemelerle oyun akıcılığı korunacak. Bir nevi klasik oyun yeniden yapımı gibi düşünebilirsiniz; orijinal dokunuşlarla birlikte yaşam kalitesi artırımları da eklenmiş olacak.

PUBG hayranlarını çılgına çevirecek haber

Geçmişe özlem duyanları hedefleyen bu yenilik, muhtemelen Fortnite'ın geçen sene orijinal haritasını başarıyla geri getirmesinden ilham alıyor. Erangel Klasik, başlangıç adasında yer alan savaş için hazır silahlar, düşük silah geri tepmesi ve bakımsız bir kullanıcı arayüzü ile eski deneyimi yeniden canlandıracak. Hatta, bakım paketlerinde Tommy Gun'ı tekrar bulabileceksiniz ve arayüz, eski püskü bir çekiciliğe sahip olacak.

Çoklu platform oyuncuları için iyi haber ise lansmanın aşamalı olması! Erangel Klasik, PC kullanıcıları için 14 Mayıs'tan 28 Mayıs'a kadar, konsol oyuncuları için ise 23 Mayıs'tan 6 Haziran'a kadar erişilebilir olacak. Bu süre zarfında modern Erangel haritası erişime kapalı olacak. Tüm detaylar için 14 Mayıs'taki güncelleme notlarını takip etmeyi unutmayın. Bu nostaljik serüven, eski ve yeni oyunculara unutulmaz anlar yaşatacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER