POCO F6 Pro Geekbench'te göründü, özellikleri belli oldu

POCO'nun yeni akıllı telefonu F6 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 16 GB RAM ile test edildi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
POCO F6 Pro Geekbench'te göründü, özellikleri belli oldu

POCO'nun F6 serisi, standart ve pro modelleriyle piyasaya sürüleceği bekleniyor. Her iki telefon da sertifikasyon süreçlerini tamamlamak üzere olup, yakın zamanda piyasaya sürülecekleri işaret ediliyor. Son zamanlarda POCO F6'nın Geekbench'te ortaya çıkmasının ardından, daha üst düzey model olan F6 Pro'nun global versiyonu da bu platformda görüldü. Bu yeni model, geçmişte FCC ve NBTC sertifikalarını da almıştı.

Geekbench platformunda görülen POCO F6 Pro, 23113RKC6G model numarası ile listelenmiş. Anakartı 'kalama' olarak adlandırılan bu cihaz, 2.02GHz hızında üç çekirdek, 2.80GHz'de dört çekirdek ve 3.19GHz'de bir ana çekirdek olmak üzere farklı hızlarda çekirdeklere sahip.

POCO F6 Pro Geekbench'te göründü, özellikleri belli oldu - Resim : 1

POCO F6 Pro Geekbench'te göründü, özellikleri belli oldu

Bu durum, cihazın Snapdragon 8 Gen 2 çipseti ile güçlendirileceğini gösteriyor. Geekbench veritabanına göre, POCO F6 Pro, 16GB RAM ile gelecek ve daha fazla seçenek sunulması bekleniyor. Telefon, kutusundan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak.

Geekbench'in tek çekirdek ve çok çekirdekli test sonuçlarında, POCO F6 Pro sırasıyla 1,421 ve 5,166 puan almış. Benchmark veritabanı, fazladan bir detay sunmuyor.

FCC'ye göre, POCO F6 Pro, 4,880mAh kapasiteli bir pil ile desteklenecek. Cihazın işletim sistemi, HyperOS adlı bir arayüz ile kaplanacak. F6 Pro model numaraları, cihazın Çin'de Redmi K70 olarak bilinen bir modelin yeniden markalanmış olabileceğini düşündürüyor; zira model numaraları son harfi hariç (G global, C Çin için) aynı. Redmi K70 ise 120Hz 2K OLED ekran, 4,000 nit zirve parlaklık, 120W hızlı şarj destekli 5.000mAh pil ve 50MP üçlü arka kamera kurulumuna sahip.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER