Oppo'dan Find X7 sürprizi

Oppo'nun satış rekorları kıran akıllı telefon serisi Find X7, şimdi daha zarif ve göz alıcı beyaz renk seçeneği ile tüketicilere sunuluyor. Bu yeni renk, telefonun tasarımını daha da öne çıkarıyor ve stil sahibi kullanıcılar için ideal bir seçim haline getiriyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo'dan Find X7 sürprizi

Oppo, Find X7 ve Find X7 Ultra modellerini Ocak ayında piyasaya sürdü. Bugüne kadar standart model siyah, koyu mavi, açık kahverengi ve mor renk seçenekleri ile sunulurken, şirket bugün seriyi genişleterek beyaz renk seçeneğini de ekledi. Beyaz Find X7'in arka yüzeyi parlak bir bitişe sahip ve büyük dairesel kamera adası gümüş renkli. Renk dışında diğer özellikler itibariyle diğer renklerdeki kardeşleriyle aynı olan telefon, Çin'de bazı duyumcular tarafından resmiyet kazanmadan önce paylaşılmıştı.

Telefon, 6.78 inç boyutunda 1264x2780 çözünürlüğünde 120 Hz LTPO AMOLED ekran, 4,500 nit maksimum parlaklık, Dimensity 9300 yonga seti, 12/16GB RAM, 256GB/512GB/1TB UFS 4.0 depolama alanı ile geliyor.

Oppo'dan Find X7 sürprizi

Ayrıca 50 MP OIS ana kamera, 50 MP otomatik odaklamalı ultra geniş açı ve 64 MP 3x optik zumlu periskop telefoto kamera içeren üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. 32 MP ön kamera ve 100W kablolu şarj desteğine sahip 5,000 mAh batarya ile donatılmış. Cihaz Android 14 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Ne yazık ki, Find X7 Ultra modeli bu yeni renk seçeneği ile birlikte güncellenmezken, bu telefonlar uluslararası pazarda resmi olarak satışa sunulmuyor. Zaten bildiğiniz gibi Oppo'nun Türkiye'deki operasyonlarıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar bulunmakta. Şirket, yüksek maliyetler ve kalifiye eleman bulma zorlukları nedeniyle Türkiye'deki bazı şubelerini kapattığını ve üretim faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Ancak, Oppo'nun Türkiye pazarından tamamen çekildiği yönünde resmi bir açıklama henüz yapılmamıştır. Şirketin Türkiye pazarında satışlarına, teknik servisine ve yedek parça desteğine devam ettiği belirtiliyor. Dolayısıyla, Oppo'nun Türkiye'den tamamen çekildiği yönünde bir durum söz konusu değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER