Oppo Reno 12 rakiplerini zor durumda bıraktı, fiyatı ortalamanın altında

Yakında piyasaya sürülecek olan Oppo Reno 12'nin tüm teknik detayları ortaya çıktı, kullanıcılar bu yeni modelden büyük beklentiler içinde.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo Reno 12 rakiplerini zor durumda bıraktı, fiyatı ortalamanın altında

Haziran ayında Oppo, Çin'de Reno 12 serisi akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Bu serinin piyasaya sürülmesi, Vivo S19 serisi, Honor 200 serisi ve Huawei Nova 13 serisi gibi cihazlarla rekabet edecek. Hafta başında yapılan açıklamalarda Reno 12'nin yeni Dimensity 8300 yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Ancak son sızıntılar, Oppo Reno 12'nin mühendislik prototipinde Dimensity 8200 yonga setinin kullanıldığını gösteriyor. Bu yonga seti, Kasım 2023'te piyasaya sürülen Reno 11'de de yer almıştı.

Duyumcu Digital Chat Station, bugün yaptığı bir paylaşımla Reno 12 hakkında pek çok detayı ifşa etti. Buna göre cihaz, 16 GB RAM, 512 GB dahili depolama alanı ve 80W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmış. Ayrıca cihazın ColorOS 14 tabanlı Android 14 işletim sistemi ile çalışacağı belirtiliyor.

Oppo 12 rakiplerini zor durumda bıraktı, fiyatı ortalamanın altında

Reno 12'nin arka kamera kurulumu, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana kamera ile öne çıkıyor. Önceki raporlara göre ana kamera, özel yapım bir Sony lens kullanacak. Bunun yanı sıra f/2.0 diyafram ve 2x optik zoom desteğine sahip 50 megapiksel telefoto kamera ve 8 megapiksel ultra geniş açılı lens eşlik edecek.

Cihazın tasarımı da önemli özellikler arasında yer alıyor. Digital Chat Station'a göre Reno 12, ince ve hafif bir yapıya sahip olacak ve ön yüzde mikro eğrili bir ekran bulunduracak. Daha önceki sızıntılara göre ekranın 1.5K çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı destekleyeceği ve cihazın IP65 derecesinde toz ve suya dayanıklılık sunacağı ifade ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER