Oppo Pad 3 özellikleriyle şaşırttı, iPad Pro'ya bile rakip

OPPO'nun yakında piyasaya sürülecek yeni tablet modeli Pad 3, yüksek performansı ve çarpıcı ekran kalitesiyle dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo Pad 3 özellikleriyle şaşırttı, iPad Pro'ya bile rakip

OPPO'nun geçen yıl piyasaya sürdüğü OPPO Pad 2'nin ardılı üzerinde çalıştığı bilgileri teknoloji dünyasında dolaşmaya başladı. Duyumcu Digital Chat Station, bu ayın başlarında OPPO Pad 3'ün işlemcisi ve olası çıkış zamanı hakkında bilgiler vermişti. Şimdi ise aynı kaynak, tabletin tasarımı, RAM kapasitesi ve ekran çözünürlüğü hakkında daha fazla detay paylaştı.

OPPO Pad 3, tamamen metal bir gövdeye sahip olacak ve büyük ekranlı tabletler kategorisinde yer alacak. Ekran boyutu henüz netleşmese de, 3K çözünürlük sunacağı belirtiliyor. Ayrıca, OPPO'nun Find N3 modelinde bulunan Panoramik Sanal Ekran özelliği bu cihazda da yer alacak. Bu özellik, ekrana yakından bakıldığında daha büyük bir ekran izlenimi yaratmayı amaçlıyor.

Oppo Pad 3 özellikleriyle şaşırttı, iPad Pro'ya bile rakip

Tablet, güçlü performans ve kesintisiz çoklu görev yönetimi için 16GB RAM ile desteklenecek Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirilecek. Çıkışta farklı RAM ve depolama seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Eğer bu bilgiler doğru çıkarsa, OPPO Pad 3'ün önceki modeline göre önemli gelişmeler içereceği söylenebilir.

Çin pazarında ilk olarak bu çeyrekte, yani Nisan ile Haziran ayları arasında piyasaya sürülmesi beklenen OPPO Pad 3, global pazarda ise OnePlus Pad 2 olarak yeniden markalanarak ikinci çeyrekte sunulabilir. Bu stratejik hamle, OPPO'nun global pazardaki etkisini artırmayı hedefliyor ve kullanıcılara daha geniş bir seçenek sunmayı amaçlıyor. OPPO'nun bu yeni tableti, teknoloji meraklıları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER