Oppo A3 Pro 5G global lansman için hazır, özelliklerini görmeniz lazım

Oppo, A3 Pro 5G modelini global lansmana hazırlıyor. Cihaz, çeşitli sertifikasyon sitelerinde görüldü ve yakın zamanda piyasaya çıkacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo A3 Pro 5G global lansman için hazır, özelliklerini görmeniz lazım

Oppo, A3 Pro 5G modelini Çin'de piyasaya sürdükten sonra, şimdi de uluslararası pazarda bu cihazı tanıtmaya hazırlanıyor. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, cihazın uluslararası sertifikasyon veritabanlarında görülmesi, yakında global lansmanının yapılacağını işaret ediyor.

A3 Pro 5G, “CPH2639” model numarasıyla Endonezya’nın SDPPI kurumunda listelendi ve Eurofins tarafından 10W, 20W ve 45W hızlı şarj desteklediği belirtildi. Eurofins sertifikasyonu ayrıca 4.970 mAh. batarya kapasitesine sahip olduğunu, reklamda ise 5.000 mAh. olarak tanıtılacağını ortaya koyuyor. Cihaz hakkında daha fazla bilgi yakında açıklanabilir. Bu arada, Oppo A3 Pro 5G'nin Çin modeline ait teknik özelliklere göz atabilirsiniz.

Oppo A3 Pro 5G global lansman için hazır, özelliklerini görmeniz lazım - Resim : 1

Oppo A3 Pro 5G, global lansman için hazır, özelliklerini görmeniz lazım

Oppo A3 Pro 5G'nin Çin versiyonu, 6.7 inç FHD+ çözünürlüklü AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı ve 950 nit maksimum parlaklık sunuyor. Güvenlik için ekrana gömülü bir parmak izi sensörü bulunuyor ve cihaz Android 14 tabanlı ColorOS 14 işletim sistemi ile çalışıyor.

Oppo A3 Pro, Dimensity 7050 yonga seti ile güçlendirilmiş. Cihaz, 8 GB veya 12 GB LPDDR4x RAM seçenekleriyle sunuluyor ve ayrıca 12 GB sanal RAM desteği mevcut. Depolama kapasitesi ise 256 GB veya 512 GB UFS 3.1 olarak belirlenmiş.

Fotoğrafçılık konusunda A3 Pro 5G, arka tarafında 64 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan çift kamera sistemi ile geliyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel bir kamera bulunuyor.

Ek özellikler arasında çift SIM desteği, 5G bağlantısı, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, GPS ve USB-C portu yer alıyor. Cihazın uluslararası pazarda ne zaman satışa çıkacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmasa da, sertifikasyon süreçlerinin tamamlanmış olması, yakın zamanda bu bilgilerin paylaşılacağını gösteriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER