OnePlus'un yeni modeli ortaya çıktı, rakiplerini şimdiden korku sardı, işte sebebi

OnePlus 13'ün ekran boyutu ve yenilikçi tasarım detayları sızdırıldı, bu da teknoloji tutkunlarında büyük bir beklenti yarattı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
OnePlus'un yeni modeli ortaya çıktı, rakiplerini şimdiden korku sardı, işte sebebi

Qualcomm, bu yılın Ekim ayında bir sonraki nesil Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini tanıtmaya hazırlanıyor. OnePlus 13'ün piyasaya çıkan ilk akıllı telefonlardan biri olması bekleniyor ve bu cihazın üzerinde bu yeni yonga setinin yer alacağı söyleniyor. OnePlus 13'ün piyasaya sürülmesine daha birkaç ay varken, cihaz hakkında dedikodular da yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Bugün, güvenilir kaynaklardan Digital Chat Station, cihazla ilgili yeni bilgiler paylaştı.

OnePlus 13, 6.8 inç boyutunda OLED LTPO bir ekranla gelecek ve bu ekran mikro-kıvrımlı bir tasarıma sahip olacak. Ekran 2K çözünürlük desteğine sahip olacak ve büyük ihtimalle ultrasonik bir parmak izi tarayıcı ile entegre edilecek.

OnePlus'un yeni modeli ortaya çıktı, rakiplerini şimdiden korku sardı, işte sebebi

Şirketin şu anda ultrasonik bir parmak izi sensörü üzerinde çalıştığı ve bu sensörün son üründe yer alıp almayacağının henüz kesinleşmediği belirtiliyor.

Ayrıca, OnePlus 13'ün çoklu odaklı bir kamera sistemiyle donatılacağı ve önceki modellerde olduğu gibi, daha yüksek optik zum sunan bir periskop telefoto kameraya sahip olacağı ifade ediliyor. Şubat ayından bu yana yapılan sızıntılarda OnePlus 13'ün arka tasarımının tamamen yenilendiği iddia ediliyor. Bu yıl şirket, Çin'de Ace 3 ve Ace 3V adında iki Ace serisi telefon piyasaya sürdü. 3V modeli, Ace 3'ün yuvarlak kamera tasarımından farklı olarak yeni bir dikey kamera modülüne sahip. OnePlus 13'ün, Ace 3V'nin premium bir versiyonunu sunup sunmayacağı merak konusu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER