OnePlus Ace 3 Pro tüm hatlarıyla ortaya çıktı, fazlasıyla etkileyici

OnePlus Ace 3 Pro'nun tasarımı ve özellikleri sızıntılarla gün yüzüne çıktı. Bu yeni model, teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran yeniliklerle dolu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
OnePlus Ace 3 Pro tüm hatlarıyla ortaya çıktı, fazlasıyla etkileyici

OnePlus, teknoloji dünyasında yankı uyandıran yeni akıllı telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Ace 2 Pro'nun ardından bu yıl içerisinde Çin'de Ace 3 ve Ace 3V modellerini piyasaya süren şirket, şimdi de Ace 3 Pro üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Duyumcu kaynaklardan alınan bilgilere göre Ace 3 Pro, önceki OnePlus amiral gemilerinden farklı bir arka tasarıma sahip olacak. Cihazın ön yüzünde kıvrımlı kenarlı bir OLED ekran bulunurken, metal bir orta çerçeve ve cam arka yüzey dikkat çekiyor.

Yeni modelin, 1.5K çözünürlüğünde OLED bir ekranla geleceği söyleniyor. Yonga seti olarak Snapdragon 8 Gen 3'ün tercih edildiği belirtilirken, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı sunuluyor. Cihazın büyük bir pil kapasitesi ile gelmesi bekleniyor ve 50 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera özelliği taşıdığı ifade ediliyor.

OnePlus Ace 3 Pro tüm hatlarıyla ortaya çıktı, fazlasıyla etkileyici

Ancak kamera kurulumunun 2x telefoto kamera içerip içermediği henüz netlik kazanmış değil. Ana kamera sensörünün, OnePlus Ace 3 / 12R modelinde kullanılan IMX890 olduğu düşünülüyor. Ayrıca, cihazın 24 GB LPDDR5x RAM seçeneği ve 6,000mAh kapasiteli çift hücreli bir pil ile 100W hızlı şarj desteği sunabileceği de gelen bilgiler arasında.

Önceki modellerde olduğu gibi Ace 3, Hindistan'da OnePlus 12R olarak adlandırılırken, Ace 3V'nin global pazarda OnePlus Nord 4 olarak tanıtılması bekleniyor. Ancak Ace 2 Pro'nun sadece Çin pazarında kalması, Ace 3 Pro'nun global pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı konusunda belirsizlik yaratıyor. Bu durum, teknoloji tutkunlarını yeni modelin çıkış tarihi ve uluslararası dağıtımı hakkında meraklandırmaya yetiyor. OnePlus'ın bu yeni modelle nasıl bir strateji izleyeceği ise zamanla netleşecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER