Motorola yine bir ilke imza attı, keşke Türkiye'ye de gelse

Moto G64 5G, 6,000mAh batarya kapasitesi ve Dimensity 7025 işlemcisiyle piyasaya sürüldü, bir ilke imza attı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Motorola yine bir ilke imza attı, keşke Türkiye'ye de gelse

Motorola'nın yeni nesil giriş seviyesi 5G telefonu Moto G64 5G, Hindistan pazarına sunuldu. Moto G54 5G'nin halefi olan bu model, Dimensity 7025 yonga seti ile güçlendirilmiş ve bu chipset, Dimensity 7020'nin hız aşırtılmış bir versiyonu olarak öne çıkıyor. Moto G64 5G, 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip IPS LCD ekranı ile dikkat çekiyor. Ekran ayrıca 240Hz dokunmatik örnekleme oranı sunuyor ve Gorilla Glass koruma ile donatılmış.

Telefon, 8 GB veya 12 GB RAM seçeneği sunarken, 256 GB'a kadar dahili depolama alanına sahip. Depolama kapasitesini artırmak isteyenler için bir microSD kart yuvası da mevcut. 6,000mAh kapasiteli batarya ile uzun süreli kullanım vaat eden cihaz, 33W hızlı şarj desteğine sahip. Tasarım açısından ise 8.89mm kalınlığında ve 192 gram ağırlığında bir gövdeye sahiptir ve IP52 sertifikası ile suya ve toza karşı direnç gösteriyor.

Motorola yine bir ilke imza attı, keşke Türkiye'ye de gelse

Arka tarafta, ana kamera olarak 50 megapiksel çözünürlükte, optik görüntü stabilizasyonuna (OIS) sahip bir sensör yer alıyor. Bu ana kamerayı, aynı zamanda makro çekimler için kullanılabilen 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı bir lens destekliyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunuyor.

Cihaz, Android 14 işletim sistemi ve Motorola'nın kullanıcı arayüzü MyUX ile birlikte geliyor. Motorola, Android 15'e güncelleme ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri sunacağını taahhüt ediyor. Ayrıca, dokuz farklı 5G band desteği, çift SIM kart desteği, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C portu, çift stereo hoparlörler ve Dolby Atmos desteği gibi özelliklerle donatılmış durumda. Moto G64 5G, hem teknoloji meraklıları hem de bütçe dostu bir telefon arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER