Motorola adeta şov yapıyor, uygun fiyata muhteşem telefon

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Edge 50 Ultra, gelişmiş çipseti, büyük bataryası ve hızlı şarj kabiliyetleri ile dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Motorola adeta şov yapıyor, uygun fiyata muhteşem telefon

Motorola'nın son zamanlarda piyasaya sürdüğü Edge 50 Pro modelinin ardından, daha üst düzey bir model olan Edge 50 Ultra'nın lansmanı için de gün sayılıyor. Beklenen yeni model, özellikle ekran ve kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Edge 50 Ultra'nın kavisli bir OLED ekranla geleceği ve bu ekranın 144Hz tazeleme hızına sahip olacağı ifade ediliyor. Ayrıca, telefonun tasarımında metal bir çerçeve ve cam bir arka yüzeye yer verileceği belirtiliyor.

Telefonun kamerası da oldukça iddialı özellikler barındırıyor. Ana kamera olarak 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş bir sensöre sahip olacak bu cihaz, ayrıca 3.2x optik yakınlaştırma sunan 75mm periskop telefoto lens ile donatılmış. Üçüncü bir kamera olan ve geniş açılı çekimler için kullanılması beklenen ultrageniş lensin detayları henüz açıklanmadı.

Motorola adeta şov yapıyor, uygun fiyata muhteşem telefon

Performans açısından, Edge 50 Ultra'nın en yeni yonga seti olan Snapdragon 8s Gen 3 ile güçlendirildiği söyleniyor. Bu yonga seti, telefonun tek çekirdekli testlerde 1947, çok çekirdekli testlerde ise 5149 puan almasını sağlamış. Ayrıca, cihazın 12GB'a kadar RAM desteği sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Şarj konusunda da Motorola'nın iddialı olduğu görülüyor. 125W kablolu şarj desteğiyle hızlı bir şekilde şarj olması beklenen telefonun, 50W kablosuz şarj özelliğine de sahip olabileceği konuşuluyor. Ancak, bu hızlı şarj özelliklerine rağmen cihazın 4500mAh gibi nispeten mütevazi bir batarya kapasitesi ile gelmesi bekleniyor.

Bu teknik özelliklerle donatılmış olan Motorola Edge 50 Ultra, teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olmaya aday görünüyor. Yüksek çözünürlüklü ekranı, gelişmiş kamera sistemi ve güçlü performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanması beklenen bu cihaz, yakında teknoloji meraklılarının karşısına çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER