Lenovo merakla beklenen bilgisayarını satışa sundu, kullanıcılar kuyrukta bekliyor

Lenovo'nun yeni hepsi bir arada bilgisayarı YOGA 27 2024, yüksek performanslı özellikleriyle pazara sürüldü.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Lenovo merakla beklenen bilgisayarını satışa sundu, kullanıcılar kuyrukta bekliyor

Lenovo'nun yeni YOGA 27 2024 hepsi bir arada masaüstü bilgisayarı, JD.com üzerinden satışa sunuldu. Bu şık tasarımlı bilgisayar, AMD Ryzen 7 8845H işlemcisinden gücünü alıyor ve 80W'a kadar performans serbest bırakabiliyor. İki farklı yapılandırmada gelen YOGA 27, 32 GB RAM ve 1 TB depolama için 7,999 yuan (1,124 dolar), 32 GB RAM, 2 TB depolama ve RTX 4050 grafik kartına sahip versiyonu ise 11,999 yuan (1,686 dolar) fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor.

27 inçlik ekranı, 2560 x 1440 çözünürlük sunuyor ve %100 sRGB renk gamı ile %95 DCI-P3 renk gamına sahip. Fabrika kalibrasyonu ile dikkat çeken ekran, renk doğruluğunda ortalama ΔE değerini 2'nin altında tutuyor. USB-C video giriş desteği ve 95W'a kadar ters şarj imkanı sunan ekran, aynı zamanda bir merkez noktası olarak da işlev görerek klavye, mouse, ses sistemleri ve kamera gibi çevre birimlerinin bağlanmasına olanak tanıyor.

Lenovo merakla beklenen bilgisayarını satışa sundu, kullanıcılar kuyrukta bekliyor

Cihazın termal tasarımı, konfor ve performansı ön planda tutuyor. Üç farklı fan modu bulunan YOGA 27, Fn+Q kısayol tuş kombinasyonu ile sessiz, dengeli ve canavar modları arasında geçiş yapabiliyor. Canavar modundayken bile gürültü seviyesi maksimum 33 dBA seviyesinde kalıyor.

Dahili olarak iki adet 5W JBL hoparlöre sahip olan YOGA 27, yükseklikte 73mm ayarlama imkanı sunan ve -5° ile 10° arasında eğim verilebilen bir standa sahip. Bu sayede cihazı dikey modda kullanmak da mümkün. Yeni Lenovo YOGA 27, performansı ve kullanım kolaylığını bir arada sunarak, her türlü kullanım senaryosuna uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanmış.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER