Lenovo, MacBook'a çok ciddi bir rakip çıkardı, daha üstün daha ucuz

Lenovo'nun yeni laptopu IdeaPad Pro 5i, yüksek performansı ve yaratıcı işler için uygun özellikleriyle piyasaya sürüldü.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Lenovo, MacBook'a çok ciddi bir rakip çıkardı, daha üstün daha ucuz

Lenovo, iç pazarına özel olarak geliştirilmiş yeni bir yaratıcı dizüstü bilgisayar modeli olan IdeaPad Pro 5i'yi Hindistan'da piyasaya sürdü. Bu model ilk olarak Aralık 2023'te duyurulmuştu ancak Hindistan versiyonu, Intel Core Ultra serisi yonga seti ile güncellenmiş özellikler sunuyor.

14 inç boyutunda OLED ekran, 120Hz tazeleme hızı, %100 DCI-P3 renk gamı ve 2.8K çözünürlüğe sahip olan bu ekran, aynı zamanda TUV EyeSafe sertifikasına da sahip. Dolby Atmos desteğiyle zenginleştirilmiş ses sistemine ek olarak, cihazın gücünü Intel Core Ultra 9 185H işlemci, 32GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama alanı destekliyor.

Lenovo, MacBook'a çok ciddi bir rakip çıkardı, daha üstün daha ucuz

Lenovo IdeaPad Pro 5i, 1.46 kilogram ağırlığında olup taşınabilirliği ve çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Bu hafiflik, cihazın 84Wh büyüklüğündeki bataryası ile destekleniyor ve Rapid Charge Express özelliği sayesinde sadece 15 dakikada üç saatlik şarj imkanı sunuyor. Ayrıca, 115W TDP değerine kadar soğutma kapasitesi ve MIL-STD-810H askeri düzey standartlarına uygunluk da bu modelin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Hindistan'daki kullanıcılar için Artic Gri renk seçeneği ile sunulan IdeaPad Pro 5i'nin fiyatı 109,990 Hindistan Rupisi (1,329$) olarak belirlenmiş. Lenovo'nun resmi web sitesi, özel Lenovo mağazaları ve başlıca e-ticaret platformları ile çevrimdışı perakendeciler üzerinden satışa sunulan bu model, kullanıcılara ayrıca ücretsiz tamir imkanı sunan Kaza Koruma planı ile birlikte geliyor. Bu yeni model, yaratıcı profesyonellerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış olup, zengin multimedya özellikleri ve güçlü performansı ile dikkat çekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER