Infinix çıldırdı, uygun fiyatlı modelinde 120Hz'lik ekran var

Infinix'in yeni amiral gemisi GT 20 Pro, Dimensity 8200 Ultimate yonga seti ile birlikte gelirken, 144Hz tazeleme hızına sahip ekranı ve özelleştirilebilir LED aydınlatmalarıyla dikkat çekiyor. Bu özellikler, kullanıcılara üst düzey bir deneyim vaat ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Infinix çıldırdı, uygun fiyatlı modelinde 120Hz'lik ekran var

Infinix, geçen yıl oyun telefonu konseptine ilk adımını GT 10 Pro ile atmıştı. Bugün ise beklenildiği üzere, Riyad, Suudi Arabistan'da düzenlenen global bir lansman etkinliğinde GT 10 Pro'nun halefi olan Infinix GT 20 Pro'yu tanıttı. Infinix GT 20 Pro, Dimensity 8200 Ultimate işlemcisiyle güçlendirilmiş ve 8GB veya 12GB LPDDR5X RAM ile 256GB UFS 3.1 depolama alanı sunuyor. Cihaz, kutusundan XOS 14 işletim sistemiyle çıkıyor ve Infinix, bu akıllı telefon için iki Android sürüm yükseltmesi ve üç yıl güvenlik güncellemesi vaadinde bulunuyor.

GT 20 Pro ayrıca, markanın ilk çift çipli akıllı telefonu olma özelliğini taşıyan Pixelworks X5 Turbo adlı özel bir oyun ekran çipi içeriyor. Bu çip, Hareket Tahmini ve Hareket Telafisi (MEMC) oyun kare hızı enterpolasyonu kullanarak 60 FPS'den 120 FPS'ye kadar kare hızlarını artırıyor ve böylece akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, görüntü kalitesini de iyileştirebiliyor.

Infinix çıldırdı, uygun fiyatlı modelinde 120Hz'lik ekran var

Infinix GT 20 Pro, oyun oynarken sabit bir kare hızı sağlayan bir sabit kare hızı motoru kullanıyor. Marka, bu akıllı telefonun "son derece stabil bir operasyonla" bir saat boyunca yerel 120 FPS kare hızına ulaşabildiğini iddia ediyor. Infinix'e göre, Free Fire, Call Of Duty (COD) ve PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) oyunları 90 FPS'ye kadar, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), Genshin Impact ve Honkai: Star Rail ise 120 FPS'ye kadar ulaşabiliyor.

GT 20 Pro, ayrıca profesyonel e-spor senaryoları için tasarlanmış bir Esports Modu ile geliyor ve bu mod, GT 20 Pro'nun performansını bir oyun konsoluyla eşleşecek şekilde yükseltmeyi vaat ediyor. Cihazı serin tutmak için ise, bir önceki nesle kıyasla %73 daha büyük bir VC sıvı soğutma sistemi bulunuyor ve ana ısı kaynağı alanı, hedeflenen soğutma için %66 daha fazla termal iletkenlik sunuyor. GT 20 Pro ayrıca, %68 daha büyük bir Faz Değişim Materyali (PCM) levhasına sahip.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER