Huawei'nin yeni kamera teknolojisi ortaya çıktı, herkes aynı soruyu soruyor; bunu nasıl yaptılar?

Huawei'nin yeni akıllı telefonu Pura 70 Ultra'nın, yenilikçi geri çekilebilir kamera modülü dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei'nin yeni kamera teknolojisi ortaya çıktı, herkes aynı soruyu soruyor; bunu nasıl yaptılar?

Huawei'nin Çin'deki en yeni amiral gemisi telefonu Pura 70 Ultra, yapılan bir söküm videosuyla iç yapısını meraklılarına gösterdi. Telefonun tasarımı, ekranın etrafındaki ince çerçevesi ve arkasında yer alan tanıdık kamera düzeniyle dikkat çekiyor.

Ayrıca deri arka kapak ve metal çerçeveleriyle sağlam bir yapıya sahip olan Pura 70 Ultra, 232 gram ağırlığında ve bu yönüyle iPhone 14 Pro Max'ten biraz daha ağır. Ancak asıl ilgi çekici özelliği, yenilikçi geri çekilebilir ana kamerası. Bu tasarım, kullanılmadığında lensin telefonun arka yüzeyiyle hizalı kalmasını sağlıyor ve böylece hem lens korunmuş oluyor hem de daha büyük bir sensörün kompakt bir alanda kullanılabilmesine olanak tanıyor. Geri çekilme mekanizması adım motorları kullanıyor ve IP68 toz ve su geçirmezlik sertifikasına sahip.

Huawei'nin yeni kamera teknolojisi ortaya çıktı, herkes aynı soruyu soruyor; bunu nasıl yaptılar?

Telefonun iç donanımına gelince, Kirin 9010 işlemcisine ev sahipliği yapıyor. Bu işlemci, performans olarak Snapdragon 888 ve Dimensity 8200 yonga setleriyle benzer seviyede. Ancak CPU performansı, Mate 60'taki Kirin 9000 serisine göre gelişmiş durumda.

Ayrıca, Huawei'nin bu modelde kullandığı buhar odacıklı soğutma sistemi de dikkat çekici. Görünüş olarak geleneksel bakır alaşımlı soğutuculara benzerken, kullanılan malzeme oldukça daha hafif ve ince, bu da olağanüstü bir ısı iletimi sağlıyor. Bu özelliklerle donatılmış Pura 70 Ultra, teknoloji tutkunları için oldukça ilgi çekici bir seçenek olmaya devam ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER