Huawei'den P serisi için sürpriz adım, bu herşeyi değiştirecek

Huawei, Pura 70 serisi ile P serisinden sonra yeni bir döneme adım atıyor ve 18 Nisan'da bu seriyi piyasaya sürecek.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei'den P serisi için sürpriz adım, bu herşeyi değiştirecek

Huawei, bir süre önce P70 serisinin piyasaya sürülmesini ertelemişti. Ancak şirket bugün, amiral gemisi P serisini "Pura" olarak yeniden markalandırdığını resmi olarak duyurdu. Böylece, yaklaşmakta olan yeni amiral gemileri Huawei Pura 70 serisi olarak adlandırılacak. Pekin'deki yetkili Huawei deneyim mağazalarından edinilen bilgilere göre, Pura 70 serisi Nisan ayı sonuna kadar piyasaya sürülebilir. Bir satış personelinin açıklamasına göre, Huawei Pura 70 serisi 18 Nisan'da raflardaki yerini alabilir.

Huawei, müşterilere daha önceden telefon numaralarını bırakarak kör sipariş verme şansı sunuyor. Böylece telefonlar mağazalara ulaştığında ilgilenenlere hemen haber verilecek, ancak bu durum telefonu kesin olarak alacakları anlamına gelmiyor. Mevcut olacak ünite sayısı ve rezervasyon sırasına göre değişiklik gösterebilir. Şu ana kadar yüzden fazla kişi bu rezervasyon yöntemini tercih etmiş.

Huawei'den P serisi için sürpriz adım, bu herşeyi değiştirecek

Serinin özellikleri hakkında çok fazla bilgi verilmezken, söylentilere göre Pura 70 serisi dört farklı modelden oluşacak: Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra. Duyum hesabı olarak bilinen kaynaklar, serinin renk seçenekleri ile depolama ve hafıza yapılandırmaları hakkında bilgiler sızdırmış. Ayrıca, serinin tanıtımını yapan resmi video, yeni telefonların üçgen kamera modülü gibi bir tasarım özelliğine sahip olacağını öne sürüyor, bu da serinin Huawei P70 olarak bilindiği dönemden beri dolaşan söylentiler arasında yer alıyordu.

Bu arada, Huawei aynı boyutta, ancak IPS panel özellikli bir 260Hz monitörü Çin'de piyasaya sürdü. Monitörün teknik özellikleri ve performansı kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda, ancak bu ürünle ilgili daha fazla ayrıntı bu haber kapsamında yer almıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER