Huawei'den büyük sürpriz, popüler saati için yeni bir versiyon yayınladı

Huawei'nin popüler akıllı saati Watch GT 4, İlkbahar Edisyonu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Beş farklı mevsimlik kayış rengi seçeneği ile kişiselleştirme imkanı sunan bu model, bahar aylarında stilinizi tamamlayacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei'den büyük sürpriz, popüler saati için yeni bir versiyon yayınladı

Baharın gelişiyle birlikte Huawei, popüler GT 4 akıllı saat serisine yeni bir soluk getirdi. Huawei Watch GT 4'ün Bahar Edisyonu adı altında piyasaya sürülen bu yeni koleksiyon, global pazarda kullanıcılarla buluştu. Bahar Edisyonu, özellikle renk seçenekleriyle dikkat çekiyor ve kullanıcılara beş yeni renk alternatifi sunuyor. 46mm boyutundaki saatler, siyah ve derin deniz mavisi ile siyah ve ladin yeşili olmak üzere iki renk kombinasyonu ile karşımıza çıkarken, dayanıklı fluoroelastomer kayışlarla donatılmış. 41mm'lik modeller ise beyaz ve buzul pembesi, beyaz ve nane yeşili ile beyaz ve kristal mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuyor. Bu modellerde ana beyaz kayış deri iken, ikinci kayışlar fluoroelastomerden yapılmış.

Huawei Watch GT 4, AMOLED ekranlar, 25.000'den fazla özelleştirilebilir saat yüzü ve doğru konum takibi için çift bantlı GNSS gibi özellikleri ile öne çıkıyor. 100'den fazla sporu takip edebilme yeteneği ve yeni eklenen Padel gibi spor dalları, bu seriyi spor tutkunları için cazip kılıyor.

Huawei'den büyük sürpriz, popüler saati için yeni bir versiyon yayınladı

Sağlık ve fitness özellikleri arasında Kalmak Fit, Etkinlik Halkaları 2.0, TruSeen 5.5+ ve TruSleep 3.0 ile gelişmiş uyku takibi ve Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 bulunuyor. 46mm'lik model 14 güne kadar, 41mm'lik model ise 7 güne kadar pil ömrü sunuyor. Harmony OS 4 güncellemesini almış olan Watch GT 4, Android ve iOS cihazlarla uyumlu çalışabiliyor ve Bluetooth arama yapabilme özelliğine sahip.

Bahar Edisyonu saatlerinin fiyatı, ekstra kayış dahil olmak üzere 199,99 sterlin/219,99 euro olarak belirlenmiş. İngiltere ve Fransa gibi belirli bölgelerdeki müşteriler, bölgesel kupon kodları aracılığıyla %8 indirimle 183,99 sterlin/202,39 euro gibi daha avantajlı bir fiyata sahip olabiliyorlar. Bu yenilikçi koleksiyon, Huawei'nin kullanıcı deneyimini zenginleştirme ve farklı kullanıcı zevklerine hitap etme konusundaki kararlılığını gösteriyor. Baharın tazeliğini ve yenilenme hissini bileklerimize taşıyan bu özel edisyon, teknoloji ve moda dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER