Honor orta segmentteki yeni modeliyle rakiplerine göz dağı verdi, yok satacak

Honor 200 Lite, modern tasarımı ve çeşitli renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Honor orta segmentteki yeni modeliyle rakiplerine göz dağı verdi, yok satacak

Fransa'da 25 Nisan'da piyasaya sürülecek olan Honor 200 Lite, tasarım ve renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Honor Fransa'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre telefon, çift selfie kameralı düz bir ekranla ve 108 megapiksellik çift arka kamera düzeneği ile gelecek. Ayrıca cihazın arka panelinde bir LED flaş bulunuyor.

Honor 200 Lite, polikarbon bir gövdeye ve düz kenarlara sahip. Sol kenarında bir SIM kart yuvası bulunan telefonun sağ tarafında ise ses düğmesi ve parmak izi tarayıcısı entegre edilmiş bir güç düğmesi yer alıyor. Telefon, 6.78mm kalınlığında ve 166 gram ağırlığında olacak.

Üç renk seçeneği sunulacak olan Honor 200 Lite; Gece Yarısı Siyahı, Göl Mavisi ve Dokulu Yıldızlı Mavi olarak piyasada yerini alacak. Bu renk seçenekleri, kullanıcıların zevklerine hitap edecek çeşitlilik sunuyor.

Honor orta segmentteki yeni modeliyle rakiplerine göz dağı verdi, yok satacak

Cihazın, Çin pazarına özel Honor X50i+ modeli ile benzer özellikler taşıdığı söyleniyor. X50i+ modeli, 6.7 inç AMOLED FHD+ ve 90Hz ekran özelliklerine sahip. Yonga seti olarak Dimensity 6080 kullanılan telefon, 12 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB depolama seçenekleri ile gelmekte. Ayrıca 4500mAh kapasiteli bir batarya ve Android 13 tabanlı MagicOS 7.2 işletim sistemine sahip. X50i+ modelinde de benzer şekilde bir delikli kamera kesimi bulunuyor ancak bu modelde yalnızca tek 8 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Honor 200 Lite'ın tanıtımı, kullanıcılara modern teknolojileri uygun fiyatlarla sunma stratejisi çerçevesinde önemli bir adım olarak görülüyor. Cihazın özellikleri, kullanıcı deneyimini zenginleştirme potansiyeline sahipken, estetik tasarımı da göz zevkini okşayacak türden.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER