Honor Magic 6 RSR Porsche Design yeni versiyonuyla ses getirdi, iPhone 15'i falan unutun

Honor'un yeni lüks telefonu Magic 6 RSR Porsche Design, çekici pembe renk seçeneği ile global pazarda yerini almaya hazırlanıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Honor Magic 6 RSR Porsche Design yeni versiyonuyla ses getirdi, iPhone 15'i falan unutun

Honor, yeni Honor Magic 6 RSR Porsche Design modeli için global pazara yönelik olarak bir pembe renk seçeneği sunacağını açıkladı. Bu model, daha önce Çin'de piyasaya sürülen ve sonrasında Malezya'da Agate Gri ve Frozen Berry Pembe isimleriyle sunulan iki renk seçeneğine ek olarak değerlendiriliyor. Honor Magic 6 RSR Porsche Design, şimdiye kadar sadece Çin ve Malezya'da kullanıcılarla buluşmuştu. HTech CEO'su Madhav Sheth, geçtiğimiz ay Hindistan'da Honor Magic 6 Ultimate Edition ve Honor Magic 6 RSR Porsche Design modellerinin yakında tanıtılacağını işaret etmiş, ancak bu açıklamadan sonra herhangi bir yeni bilgi verilmemişti.

Honor Magic 6 RSR Porsche Design, Porsche Taycan elektrikli spor aracından ilham alınarak tasarlanmış olup, 6.80 inçlik OLED ekranı 1280x2800 piksel çözünürlük sunar ve HDR içeriklerde 5000 nite kadar çıkabilen 120Hz yenileme hızına ve 1800 nit parlaklık değerine sahiptir.

Honor Magic 6 RSR Porsche Design yeni versiyonuyla ses getirdi, iPhone 15'i falan unutun

Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirilmiş bu cihaz, MagicOS 8.0 işletim sistemi altında çalışır ve 24GB RAM ile 1TB dahili depolama alanı sunar. Fotoğrafçılık konusunda, cihaz; OIS özellikli 50MP geniş açılı kamera, OIS destekli 180MP periskop telefoto kamera ve 50MP ultra geniş açılı kamera olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahiptir. Ön tarafta ise selfie'ler için 50MP geniş açılı bir kamera bulunmaktadır.

Cihaz, 80W Honor SuperCharge kablolu ve 66W Honor Wireless SuperCharge kablosuz hızlı şarj teknolojilerini destekleyen 5600mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmıştır. Yeni renk seçeneği ile daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi hedefleyen Honor, bu modeliyle lüks ve performansı bir arada sunmayı amaçlıyor. Yenilikçi teknolojiler ve üstün kamera özellikleri ile dikkat çeken bu akıllı telefon, pazardaki yerini sağlamlaştırmak için yeni pazarlara açılma stratejisi güdüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER