HMD, Avrupa’da ilk 5G telefonunu piyasaya sürüyor! İşte fiyatı!

HMD'nin yeni 5G dayanıklı telefonu, zorlu koşullar altında bile güvenilir bir performans sunmayı vaat ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
HMD, Avrupa’da ilk 5G telefonunu piyasaya sürüyor! İşte fiyatı!

HMD Global, Nokia markası altında telefon ve tablet üreten bir firma olarak tanınmaktadır. Ancak şirket, Avrupa pazarına kendi markası altında iki yeni cihaz sunmaya hazırlanıyor. Bu cihazlar, daha önce Nokia markasıyla piyasaya sürülen HMD XR21 ve HMD T21 modellerinin yeniden markalanmış versiyonları olacak.

Bir kaynaktan sızdırılan bilgilere göre, HMD XR21 ve HMD T21 modelleri, birkaç Kuzey Avrupa perakendecisinde listelenmiş durumda. HMD XR21 modeli, şirketin Avrupa'daki ilk 5G destekli telefonu olarak öne çıkıyor.

HMD, Avrupa’da ilk 5G telefonunu piyasaya sürüyor! İşte fiyatı! - Resim : 1

HMD, Avrupa’da ilk 5G telefonunu piyasaya sürüyor! İşte fiyatı!

Telefon tek siyah renk seçeneği, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile sunulacak ve tahmini fiyatı yaklaşık 457,90 euro olarak belirlenmiş. Aynı donanım özelliklerine sahip olan bu model, 6.49 inç IPS LCD ekran, Snapdragon 695 yonga seti, 64MP çift kamera ve 4800mAh pil kapasitesi ile dikkat çekiyor. Ayrıca, zorlu koşullara dayanıklı olması beklenen bu telefon, IP69 ve MIL-STD-810H sertifikalarına sahip.

HMD T21 tablet ise yalnızca siyah renk seçeneği ile piyasaya sürülecek. LTE bağlantı özelliğine sahip en pahalı model, 6GB RAM ve 128GB depolama ile 302,90 euro fiyat etiketi taşıyor. Daha uygun fiyatlı bir başka LTE modeli ise 4GB RAM ve 64GB depolama ile 256,90 euro olarak belirlenmiş. Wi-Fi bağlantılı versiyon, yine 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesine sahip ve fiyatı 228,90 euro olarak listelenmiş. T21 modeli, 10.4 inç ekran, 8200 mAh pil kapasitesi ve stilus desteği gibi özelliklerle donatılmış bir tablet olarak karşımıza çıkıyor.

Her iki cihazın da yakında resmi olarak tanıtılması ve erken Haziran'da satışa sunulması bekleniyor. Bu cihazlar, teknoloji severler için heyecan verici yeni seçenekler olarak ön plana çıkıyor ve HMD Global'in pazar konumunu daha da güçlendirmesini sağlayabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER