Google Pixel 8a için fiyat müjdesi! Google’dan müşterilere kıyak!

Google, yeni Pixel 8a modelini kullanıcı dostu fiyat politikasıyla pazarda tutunmayı hedefliyor. İşte detaylar!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google Pixel 8a için fiyat müjdesi! Google’dan müşterilere kıyak!

Google'ın Pixel 8a modelinin tanıtımı, Mayıs'ın 14'ünde başlayacak olan I/O geliştirici konferansında gerçekleşecek. Cihaz hakkında sızdırılan tanıtım materyalleri, telefonun özelliklerini ve beklenen yeniliklerini gözler önüne serdi. Duyumcu Steve Hemmerstoffer, yani Onleaks, telefonun fiyat bilgilerini paylaştı. Hemmerstoffer'in geçmişteki başarılı tahminleri, bu bilginin güvenilirliğini artırıyor.

Pixel 8a'nın, selefi Pixel 7a'ya kıyasla daha fazla özellik sunacağı ve bu nedenle fiyatının artacağı düşünülüyordu. Ancak sızdırılan bilgilere göre, Google fiyatları sabit tutmayı tercih etmiş. Buna göre, 128 GB'lık temel model 499 dolar, 256 GB'lık model ise 559 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu fiyatlandırma, Amerika Birleşik Devletleri pazarına özgü olup, diğer bölgelerde değişiklik gösterebilir.

Google Pixel 8a için fiyat müjdesi! Google’dan müşterilere kıyak! - Resim : 1

Google Pixel 8a için fiyat müjdesi! Google’dan müşterilere kıyak!

Pixel 8a, önceki modeli Pixel 7a'ya göre birçok yenilikle geliyor. Cihazın yedi yıl boyunca işletim sistemi güncellemesi alacağı belirtiliyor. Bu durum, Pixel 8a'yı, üst segment modellerle aynı seviyeye taşıyor. Telefon, En İyi Çekim, Sesli Sihir Silgi ve Gece Görüşü gibi yapay zeka destekli kamera özelliklerine sahip olacak. Ayrıca, Canlı Çeviri ve Arama Çemberi gibi işlevler de cihazda yer alacak. Pixel 8a'nın IP67 sertifikasına sahip olacağı ve Google One tarafından sağlanan VPN özelliğiyle geleceği de sızdırılan bilgiler arasında.

Cihazın tasarım detaylarına da yer verilen sızıntılarda, Pixel 8a'nın nane yeşili, mavi ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulacağı görülüyor. Bu renk seçenekleri ve cihazın öne çıkan özellikleri, kullanıcıların beklentilerini yükseltiyor. Google'ın bu stratejisi, teknoloji severler için oldukça cazip bir seçenek oluşturuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER