Google Pixel 4 hakkında merak edilen her şey!

Google'ın yeni cep telefonu modeli Pixel 4 resmi olarak tanıtıldı. İşte telefonun özellikleri ve fiyatı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google Pixel 4 hakkında merak edilen her şey!

Bugüne kadar birçok özelliği internete düşen ve hatta inceleme videoları bile çıkan Google Pixel 4 cep telefonu modelinin detayları resmi olarak açıklandı.

Google Pixel 4 hakkında merak edilen her şey!

Sızan bilgileri birebir doğrulayan telefon, Google'ın tek kamera modülü inadını kıran bir model oldu. Telefonda ana kamera tarafında 12.2 MP + 16 MP (telefoto) çözünürlük sunan bir kamera yer alıyor. Her iki kamera da optik ve dijital titreşim engelleme özelliğine sahip. Telefonun ön kamerası ise 8 MP çözünürlük sunuyor. Google Pixel 4'te ana kamera 4K 30 fps video kayıt edebilirken ön kamera ise Full HD video kayıt yapabiliyor.

Google Pixel 4 gücünü Snapdragon 855 işlemciden alıyor. 6 GB RAM ile gelen telefon 2.800 mAh gibi düşük bir pil kapasitesine sahip. Telefon 18W kablolu hızlı şarj özelliği ile geliyor ve aynı zamanda hızlı kablosuz şarj desteği de sunuyor.

Motion Sense

Google'ın Motion Sence adını verdiği bir özellik sayesinde el hareketlerinizle telefonu kullanabiliyorsunuz. Özel bir teknoloji olan Motion Sense telefonun ekranı kapalı iken bile çalışabiliyor. Bu özelliği kullanarak telefonu dokunmadan müzik sırasında bir sonraki şarkıya geçebilme, alarmı sessize alma ve telefonun sesini kısma gibi gödevler yetiren getirilebiliyor.

Telefonda aynı zamanda 3D Face Unlock adı verilen bir yüz tanıma özelliği de bulunuyor. Çok güvenli olduğu iddia edilen bu yeni teknoloji kullanıcılara telefon kilidini yüzleri ile açma imkanı sunuyor.

Google Pixel 4 cep telefonunun ekranı 5.7 inç büyüklüğünde ve FullHD+ çözünürlük sunuyor. OLED olan bu ekran 90 Hertz desteği veriyor.


Google Pixel 4 fiyatı

Google Pixel 4 cep telefonunun ABD fiyatı 64 GB sürüm için 800 dolar olarak açıklandı. Telefonun 22 Ekim'den itibaren ABD ve Avrupa pazarında satışa sunulacağını belirtelim. Öte yandan Google'ın Pixel modelleri resmi olarak Türkiye'de satılmıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER