Global Poco F6 Geekbench’te ortaya çıktı! İşte özellikleri!

Poco F6, Geekbench performans testlerinde gösterdiği üstün özelliklerle kullanıcıların beklentilerini yükseltiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Global Poco F6 Geekbench’te ortaya çıktı! İşte özellikleri!

Mayıs ayında çeşitli pazarlarda tanıtılması beklenen Poco F6 ve F6 Pro modellerinin, uygun fiyatlı amiral gemisi telefonlar olarak sunulacağına dair birçok haber yapıldı. Beklenen lansman tarihi yaklaşırken, Poco F6'nın global versiyonu performans değerlendirme platformu Geekbench'te görüldü. Bu listeleme, cihazın yonga seti, RAM miktarı ve Android sürümü gibi özelliklerini resmi lansmandan önce ortaya çıkardı.

Geekbench üzerindeki bilgilere göre Poco F6, Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile gelmekte. HyperOS adlı özel bir kullanıcı arayüzü ile birleşen bu sistem, tek çekirdek testinde 1884, çok çekirdekli testte ise 4799 puan almış. Geekbench listelemesi, yonga setinin adını açıkça belirtmese de, CPU detayları ve GPU bilgileri kaynak kodları üzerinden incelendiğinde, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinin kullanıldığı anlaşılmakta.

Global Poco F6 Geekbench’te ortaya çıktı! İşte özellikleri! - Resim : 1

Global Poco F6 Geekbench’te ortaya çıktı! İşte özellikleri!

Daha önce bu ay içerisinde Redmi, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setine sahip Redmi Turbo 3'ü piyasaya sürdü. Poco F6'nın küresel pazarda sunulacak olan versiyonunun, Turbo 3'ün yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. F6'nın aynı zamanda Hindistan pazarında da satışa sunulması planlanıyor.

Poco F6'nın, IP64 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda olması, 6.7 inçlik 1.5K çözünürlüklü AMOLED ekranı ve 120Hz tazeleme oranı sunması bekleniyor. Cihaz, 12 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 512 GB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı ile gelebilir. 20 megapiksel ön kamera ve OIS özelliğine sahip 50 megapiksel (Sony IMX882) + 8 megapiksel (IMX355, ultra geniş açı) çift kamera sistemi bulunuyor. Ayrıca, 5000mAh kapasiteli bir batarya ve 90W hızlı şarj desteği sunması öngörülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER