Endlesss Clubs kısa sürede popüler oldu

Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla uzaktan müzik üretmek zor olabilir ancak artık biraz daha sorunsuz hale gelecek. Uzaktan müzik oluşturma platformu Endlesss, fikirleri paylaşmayı ve harmanlamayı kolaylaştıracak Kulüpler adı verilen bir özelliği kullanıma sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Endlesss Clubs kısa sürede popüler oldu

Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla uzaktan müzik üretmek zor olabilir ancak artık biraz daha sorunsuz hale gelecek. Uzaktan müzik oluşturma platformu Endlesss, fikirleri paylaşmayı ve harmanlamayı kolaylaştıracak Kulüpler adı verilen bir özelliği kullanıma sunuyor. Yeni araç Discord'u anımsatıyor ve bu Endlesss'in (evet, üçlü s ile) tanıtımında açıkça belirttiği bir şey.

Endlesss Clubs, üyelerin riff ekleyebileceği, yorum yapabileceği, parçaları birleştirebileceği ve dosya paylaşabileceği canlı sohbet kanalları. Tıpkı Discord'da olduğu gibi üyeler de birden fazla Kulübe üye olabiliyor ve her birinin, insanların ne oluşturmak istediğine bağlı olarak farklı kanalları bulunuyor.

Endlesss Clubs kısa sürede popüler oldu

Şirket, Endlesss Clubs'ın yakında yayınlanacağını ilk kez ağustos ayında duyurmuştu. Endlesss'in kurucusu ve CEO'su Tim Exile o dönemde şöyle demişti: "Müzik yapımcılarının hepsi aynı dağıtım platformlarında dikkat çekmek için rekabet etmek zorunda. Bu, en iyiler dışında herkes için kötü sonuçlara yol açıyor. Her seviyeden müzik yapımcısının, insanlarıyla derin ilişkiler kurması için topluluğa ait yerler sağlamaktan heyecan duyuyoruz.”   

Endlesss, müzisyenlerin uzaktan bağlantı kurmasına olanak tanıyarak, COVID-19 salgınının başlangıcında çıkış yaptı. 2020'nin sonunda masaüstü için Endlesss Studio'yu piyasaya sürmeden önce, başlangıçta yalnızca bir iOS uygulaması olarak mevcuttu.

Herkes Endlesss'i ücretsiz olarak deneyebilir veya aylık 10 ABD Doları karşılığında sınırsız örnek paketler, örnek ön ayarlar, VST/AU eklenti ön ayarları ve yüksek kaliteli ses alabilir. Artık üyelerin katılıp oynayabileceği Sonsuz Kulüpler mevcut.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER