Çinli üretici şaşırdı, uygun fiyata satılan telefonda 6000 mAh pil 80W hızlı şarj var

iQOO'nun Z9, Z9x ve Z9 Turbo modelleri için açıklanan pil kapasitesi ve şarj hızı detayları, kullanıcıların uzun süreli performans beklentilerini karşılıyor. Z9 Turbo modelinin etkileyici AnTuTu skoru da dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Çinli üretici şaşırdı, uygun fiyata satılan telefonda 6000 mAh pil 80W hızlı şarj var

iQOO, 24 Nisan'da Çin'de Z9 serisini tanıtacak. Seri, Z9x, Z9 ve en güçlü model olan Z9 Turbo olmak üzere üç modelden oluşuyor. Z9 Turbo, Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ile donatılmış ve serinin en güçlü telefonu olarak öne çıkıyor. Marka, Turbo modelinin AnTuTu skorunu doğrulayan bir poster yayınladı. Bugün Weibo'da ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise üç telefonun pil büyüklüğü ve şarj kapasitelerini açığa çıkardı.

iQOO Z9 ve Z9x modelleri, 6.000mAh kapasiteli pil ile gelecek. Z9 modeli 80W hızlı şarj desteğine sahipken, Z9x ise 44W hızlı şarj sunacak. Z9'un Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti ile, Z9x'in ise Snapdragon 6 Gen 1 yonga seti ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Tasarım açısından, Z9 modeli Turbo versiyonu ile benzer görünüme sahip. Her iki model de iQOO 12'nin sadeleştirilmiş versiyonları gibi duruyor.

Çinli üretici şaşırdı, uygun fiyata satılan telefonda 6000 mAh pil 80W hızlı şarj var

Z9 Turbo modeli, 6.000mAh pil kapasitesi ve Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ile donatılmış olup, 1.764.028 puanlık bir AnTuTu skoruna ulaştığı doğrulandı. Ayrıca 80W hızlı şarj desteğine sahip olan Z9 Turbo'nun tasarımı, ön yüzde düz bir OLED ekran ve arka yüzde iQOO 12 serisine benzer bir panel ile dikkat çekiyor. Üç telefonun da plastik bir çerçeveye sahip olduğu, orta segment bir telefon olduğunu göz önünde bulundurduğunda anlaşılabilir bir tercih.

Z9 Turbo, şu anda Çin'de ön siparişle satılıyor. Şu an için Z9 serisinin fiyatlandırması hakkında net bir bilgi bulunmamakta. Z9 Turbo'nun fiyatının Redmi Turbo 3 ile benzer olması bekleniyor; bu modelin başlangıç fiyatı yaklaşık 1.999 Yuan (yaklaşık 275$).

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER