Çinli akıllı telefon devinden son vals. İşte veda modeli

Meizu'nun piyasaya sürdüğü yeni model Meizu 21 Note, yenilikçi özellikleri ve şık tasarımıyla eski popülaritesini yeniden kazanmayı hedefliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Çinli akıllı telefon devinden son vals. İşte veda modeli

Akıllı telefon piyasasındaki rekabet her geçen gün artıyor. Pek çok markanın yüzlerce farklı modelle mücadele ettiği bu sektörde ayakta kalmak zor olsa da, başarılı olanlar için büyük ödüller var. Bu milyar dolarlık endüstride yeni markalar sık sık piyasaya girerken, bazıları da geri çekilmeyi tercih ediyor. Son olarak piyasadan çekilen Meizu, teknolojinin diğer alanlarına, özellikle de yapay zeka gibi alanlara odaklanacağı yönünde haberler almıştık. Ancak son bilgiler, durumun sandığımız gibi olmadığını gösteriyor. Meizu, Meizu 21 Note adıyla piyasaya sürülecek yeni bir modelle akıllı telefon piyasasına geri dönüyor.

Meizu 21 Note, performansıyla dikkat çekmeyi hedefleyen bir amiral gemisi model olarak karşımıza çıkıyor. Telefon, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak.

Çinli akıllı telefon devinden son vals. İşte veda modeli

Biraz eski bir model olsa da Snapdragon 8 Gen 2, halen güçlü ve yetenekli bir yonga seti olarak kabul ediliyor. Ayrıca Meizu 21 Note, 5500mAh kapasiteli büyük bir batarya ve 66W hızlı şarj özelliğine sahip olacak.

Şu an için Meizu 21 Note hakkında bilinen teknik özellikler bu kadar. Telefonun "M468Q" ve "M468H" olmak üzere iki model numarası ile sunulması bekleniyor. Benzer özelliklere sahip bir telefonun yakın zamanda 3C sertifikası aldığı görüldü, bu da cihazın piyasaya sürülmesinin yakın olduğunu işaret ediyor. Telefonun piyasaya sürülmesiyle ilgili resmi bir açıklama olmasa da, son bilgiler ışığında Meizu'nun akıllı telefon sektöründeki varlığını sürdüreceği ve bu modelle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER