BYD'nin yeni modeli hem çok şık hem de rakiplerinden çok ucuz olacak

BYD'nin en yeni modeli Seal 06 DM-i'nin tanıtım videosu, otomobilin şık tasarımını ve özelliklerini gözler önüne seriyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
BYD'nin yeni modeli hem çok şık hem de rakiplerinden çok ucuz olacak

BYD Ocean Network, Pekin Otomobil Fuarı öncesinde Seal 06 DM-i modeline ait bir tanıtım videosu yayınladı. Otomobilin tasarımı, keskin farları, yandan bakıldığında hızlı bir arka tasarıma sahip olması ve arka kısmı boydan boya kaplayan popüler stop lambaları ile dikkat çekici görünüyor. Bu tasarım, Ocean Net ailesinin estetik anlayışını yansıtıyor.

Seal 06 DM-i modeli, 4830 mm uzunluğunda, 1875 mm genişliğinde, 1495 mm yüksekliğinde ve 2790 mm aks mesafesine sahip. Bu boyutlar, daha önce piyasaya sürülen Qin L modeli ile benzerlik gösteriyor. Araç ayrıca şık petal tarzı tekerleklerle ve farklı sunroof seçenekleriyle (panoramik, standart veya küçük) gelecek.

BYD'nin yeni modeli hem çok şık hem de rakiplerinden çok ucuz olacak

Kaputun altında, 1498 ml'lik motor yer alıyor ve bu motor 74 kW güç üretiyor. Maksimum hızı saatte 180 kilometre olan Seal 06 DM-i, tam elektrikli olarak 90 kilometre menzil sunuyor ve 100 kilometrede 3.98 litre yakıt tüketimi ile ekonomik bir seçenek oluşturuyor. Araç, modern bir görünüm kazanmış ve BYD logonun yeniden tasarlanmış haliyle daha da şık bir hale bürünmüş.

BYD, bu yeni modelle otomobil piyasasında nasıl bir iz bırakacağını merakla beklenen bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, Pekin Otomobil Fuarı'nda bu modelle ilgili daha fazla bilgi ve özelliği tanıtacak. Bu tanıtım, hem otomobil severlerin hem de sektör profesyonellerinin ilgisini çekecektir. Seal 06 DM-i'nin, hem performansı hem de tasarımı ile piyasada önemli bir yer edinmesi bekleniyor. Bir diğer önemli söylenti ise bu otomobilin Model Y'den yüzde 30 daha ucuz olacağı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER