BYD resmen şov yapıyor, şimdi de içi lüks bir tasarıma sahip olan SUV modelini tanıttı

BYD'nin yeni elektrikli aracı Hiace 07 EV, özgün iç tasarımı ve üst düzey özellikleri ile otomobil severleri etkiliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
BYD resmen şov yapıyor, şimdi de içi lüks bir tasarıma sahip olan SUV modelini tanıttı

Pekin Otomobil Fuarı'nda gözler BYD'nin yeni elektrikli otomobili Hiace 07 EV üzerindeydi. "Deniz estetiği" olarak adlandırılan tasarım anlayışı ile modern hatlara sahip olan bu araç, şıklığı ve işlevselliği bir araya getiriyor.

Hiace 07 EV'nin iç mekanı, sunduğu farklı deri döşeme seçenekleri ile lüks bir atmosfer sunuyor. Araçtaki en dikkat çekici özelliklerden biri, merkezi bir konumda yer alan yüzen kontrol ekranı. Bu ekran, simetrik LCD göstergelerle desteklenerek geleceğe yönelik bir his uyandırıyor. Araçtaki HUD baş üstü gösterge ve kristal vites kolu da şıklığı pekiştiriyor.

Performans açısından Hiace 07 EV, hem arka tekerlekten çekişli hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlar sunarak farklı sürüş tercihlerine hitap ediyor. iTAC teknolojisi ve gelişmiş süspansiyon sistemleri, ön çift salıncak ve arka beş bağlantılı bağımsız süspansiyon sayesinde aracın yumuşak ve duyarlı bir sürüş deneyimi sunmasını sağlıyor.

BYD resmen şov yapıyor, şimdi de içi lüks bir tasarıma sahip olan SUV modelini tanıttı

Araç, iki tekerlekten ve dört tekerlekten çekiş modelleri için 160kW ile 230kW arasında değişen motor seçenekleri ile güçlü bir performans sunuyor. 80.640kWh veya 71.808kWh'lık batarya seçenekleri ile etkileyici bir menzil sunan Hiace 07 EV, 610 kilometreye kadar sürüş imkanı sağlıyor.

Güvenlik konusunda, “Tanrı'nın Gözü” adı verilen yüksek uçlu akıllı sürüş sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, şerit takip, trafik işareti tanıma ve akıllı hız limiti kontrolü gibi bir dizi zekâlı sürüş işlevini desteklemektedir. Araç, insan sürücülerin stratejilerinden öğrenerek daha güvenli ve sezgisel bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

BYD Hiace 07 EV, zarif tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle elektrikli araçların evriminde önemli bir kilometre taşı oluşturuyor ve BYD'nin sürdürülebilir ulaşım çözümlerine olan bağlılığını gösteriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER