Bu telefon nasıl bu kadar ucuz; devasa batarya, 100W hızlı şarj, 12GB RAM, 512GB depolama

Oppo'nun yeni modeli K12, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle yakında piyasaya sürülüyor. İşte beklenen tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bu telefon nasıl bu kadar ucuz; devasa batarya, 100W hızlı şarj, 12GB RAM, 512GB depolama

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, yeni modeli K12'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Resmi duyurulara göre, cihaz 24 Nisan'da Çin'de tanıtılacak. Oppo K12'nin tasarımı, arka kısmında dikey bir çift kamera düzeni ile ve düz bir ekranla gelen teaser videolar aracılığıyla gözler önüne serildi. Telefonun siyah ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Henüz tam teknik özellikler açıklanmamış olsa da, Oppo K12'nin OnePlus Nord CE 4 5G modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olacağı konuşuluyor. Bu model, Hindistan pazarında kısa süre önce satışa sunulmuştu. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, K12 modelinin de benzer özelliklerle gelmesi bekleniyor. Cihazın 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED FHD+ ekranı ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip olması muhtemel. Ayrıca, Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti, LPDDR4x RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojisi ile donatılacağı öngörülüyor. K12 modelinde 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama alanı sunulabilir. Bu, Nord CE 4'ün sunduğu 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesinden daha yüksek bir performans sunacak.

Bu telefon nasıl bu kadar ucuz; devasa batarya, 100W hızlı şarj, 12GB RAM, 512GB depolama

Telefon, 5,500mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek ve 100W hızlı şarj desteği sunacak. Fotografik yetenekler açısından, 16 megapiksellik bir ön kamera ve OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera ile birlikte 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera içerecek. Cihazın, Android 14 tabanlı ColorOS 14 işletim sistemi ile çalışması bekleniyor.

Oppo K12, gelişmiş özellikleri ve yenilikçi tasarımı ile kullanıcılara yüksek performans ve kaliteli bir deneyim vaat ediyor. Özellikle yüksek çözünürlüklü kameraları ve uzun ömürlü bataryası ile öne çıkacak bu model, teknoloji meraklılarını heyecanlandırmaya hazır görünüyor. Telefonun fiyatının ise 270 dolar olması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER