Binlerce TL'lik oyun bedava oluyor, tam 36 oyun

Microsoft, Game Pass Core kütüphanesine eklenecek yeni oyun dalgasını duyurdu ve bu ay içerisinde üç yeni oyun daha geliyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Binlerce TL'lik oyun bedava oluyor, tam 36 oyun

Eğer yeni katıldıysanız, Game Pass Core, ana Game Pass teklifinden ayrı olarak daha az sayıda oyun içeren bir hizmet. Game Pass Core, Eylül 2023'te 36 oyunla başlatıldı ve Aralık ayında iki yeni oyun daha eklendi. 23 Nisan'da ise üç yeni oyun daha eklenecek.

Bu oyunlar arasında cüce bir uzay madencisi olarak oynadığınız bilim kurgu oyunu Deep Rock Galactic, göz alıcı birinci şahıs nişancı oyunu Superhot: Mind Control Delete ve yıkım yarışı oyunu Wreckfest bulunuyor.

Ana Game Pass kataloğuna gelince, Nisan ayının geri kalanında yedi yeni oyun daha ekleniyor ve altı oyun daha kaldırılıyor. Bu hizmet aracılığıyla sunulan oyunlara ek olarak, Game Pass Core aboneleri ayrıca çevrimiçi konsol çok oyunculu oyunlara erişim, indirimler, seçili oyunlarda %50'ye varan indirimler ve seçili oyunlar için Ücretsiz Oynama Günlerine erişim sağlıyor. Game Pass Core'un aylık maliyeti 10 dolar olup, bu Game Pass Ultimate'in aylık 17 dolar ve PC için Game Pass'in aylık 10 dolarlık maliyetiyle karşılaştırılıyor.

Binlerce TL'lik oyun bedava oluyor, tam 36 oyun

Bu teklifler, kullanıcıların farklı oyunları uygun fiyatlarla deneyimlemelerini sağlayarak geniş bir oyun yelpazesi sunuyor. Her bir abonelik seviyesinin kendine özgü avantajları bulunmakta ve tüketicilere bütçelerine ve oyun tercihlerine göre seçenekler sunulmakta. Aşağıda Game Pass Core oyun içeriği bulunuyor. Bir göz atın derim. İçerisinde oldukça güzel oyunlar yer alıyor.

Among Us

Astroneer

Celeste

Chivalry 2

Dead Cells

Deep Rock Galactic (coming April 23)

Descenders

Dishonored 2

Doom Eternal: Standard Edition

Fable Anniversary

Fallout 4

Fallout 76

Firewatch

Forza Horizon 4: Standard Edition

Gang Beasts

Gears 5: Game of the Year Edition

Golf with your Friends

Grounded

Halo 5: Guardians

Halo Wars 2

Hellblade: Senua's Sacrifice

Human Fall Flat

Inside

Limbo

Ori & the Will of the Wisps

Overcooked! 2

Payday 2: Crimewave Edition

Powerwash Simulator

Psychonauts 2

Slay the Spire

Spiritfarer: Farewell Edition

Stardew Valley

State of Decay 2: Juggernaut Edition

Superhot: Mind Control Delete (coming April 23)

Superliminal

The Elder Scrolls Online

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Totally Reliable Delivery Service

Unpacking

Vampire Survivors

Wreckfest 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER