ASUS ROG Strix G16 ve TUF A15 piyasaya sürüldü

ASUS'un yeni oyun bilgisayarları ROG Strix G16 ve TUF A15, güçlü işlemci ve grafik kartı seçenekleriyle Hindistan'da oyun severlerin beğenisine sunuldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
ASUS ROG Strix G16 ve TUF A15 piyasaya sürüldü

ASUS, 2024 yılı modelleri olan ROG Strix G16 ve TUF Gaming A15 oyun bilgisayarlarını Türkiye pazarına sundu. ROG Strix G16 modeli, 16 inçlik QHD+ ROG Nebula ekranı ve Dolby Vision HDR desteği ile dikkat çekiyor. Intel'in i9 14. nesil işlemcisi ve NVIDIA RTX 4070 grafik kartı ile donatılmış bu cihaz, yüksek seviye oyun performansı sağlıyor. Klavyesinde esports kalitesinde tuşlar ve aura sync RGB ışıkları bulunan bu bilgisayar, hem klavyede hem de bilgisayarın arkasında yer alıyor.

ROG Strix G16, aynı zamanda ROG Akıllı Soğutma Ekosistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, sıvı metal termal bileşen ve etkin ısı dağıtım bileşenleri içeriyor. Arc Flow Fanlar ile optimize edilmiş hava akışı, akıllı fan kontrolü ve çoklu soğutma modları sunuyor. Bilgisayarın özellikleri arasında Windows 11 Pro işletim sistemi, 16GB DDR5-5600 bellek ve 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD bulunmaktadır. Ayrıca, çeşitli bağlantı noktaları ve güçlü bir batarya ile donatılmış durumda.

ASUS ROG Strix G16 ve TUF A15 piyasaya sürüldü - Resim : 1

ASUS ROG Strix G16 ve TUF A15 piyasaya sürüldü

Diğer yandan, ASUS TUF Gaming A15, 15,6 inç FHD 144Hz ekranı ve yüzde 100 sRGB renk alanı kapsamı ile geliyor. AMD'nin Ryzen 8000 serisi işlemcileri ve NVIDIA RTX 4070 grafik kartı ile güçlendirilmiş bu model, Arc Flow Fanlar sayesinde ısıyı etkili bir şekilde yönetiyor. Ayrıca, entegre ve ayrık GPU arasında geçiş yapabilen MUX Anahtarı bulunuyor. Cihaz, çeşitli depolama seçenekleri ve bağlantı portlarına sahip.

Her iki model de bugünden itibaren ASUS e-mağazası, Flipkart, Amazon ve ASUS Yetkili Satıcıları gibi çeşitli platformlarda satışa sunulmuş vaziyette. ASUS TUF Gaming A15'in başlangıç fiyatı 124.990 rupi (1.512$) iken, ROG Strix G16 modeli için başlangıç fiyatı 199.990 rupi (2.420$) olarak belirlenmiştir. Bu yeni modeller, yüksek performanslı oyun deneyimi arayan kullanıcılar için ideal seçenekler sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER