10 yıldır geliştirme aşamasında olan oyun tam sürüm olarak yayınlandı

Popüler hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, uzun bir geliştirme sürecinin ardından erken erişim etiketini çıkarıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
10 yıldır geliştirme aşamasında olan oyun tam sürüm olarak yayınlandı

Oyun, bu yıl içinde gerçekleşecek güncelleme ile resmi olarak tam sürüme kavuşacak ve yeni konsol versiyonları da oyuncularla buluşacak. Bu adım, oyunun sadık hayran kitlesini heyecanlandırıyor ve yeni oyuncuları çekme potansiyeline sahip. 7 Days to Die'ın konsol portu, oyunun erişilebilirliğini artırarak daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak. Oyunun geliştiricisi, bu önemli dönüm noktasını, oyunun evriminde yeni bir başlangıç olarak nitelendiriyor.

7 Days to Die, on yıl süren erken erişim sürecinin ardından nihayet tam sürüme geçiyor ve konsollar için oyunun yeni sürümü de yolda. Oyunun Alpha 22 olarak planlanan güncellemesi, uzun zamandır beklenen 1.0 sürümü olarak değiştirildi ve Haziran ayında yayınlanacak. Konsol sürümü ise Temmuz'da piyasaya sürülecek. Oyunun PC ve konsol sürümleri arasında güncelleme uyumu sağlanacak, başlangıçta canlı olmayacak olsa da, yıl sonundan önce PC ve konsollar arasında çapraz oynanabilirlik eklenmesi planlanıyor.

1.0 güncellemesi ile oyuna yeni bir zombi kan efekti sistemi, güncellenmiş görseller, yeni bir meydan okuma sistemi ve daha fazlası eklenecek. Bu güncelleme, The Fun Pimps tarafından detaylı bir şekilde anlatılan ve oyunun kalitesinde önemli iyileştirmeler sağlayan, uzun süren gelişim sürecinin bir sonucu. Yapımcı ekip, özellikle sanat kalitesi ve optimizasyonlar konusunda kaydedilen ilerlemelerden memnun olduklarını ifade ediyor. Şimdi ise oyunun tüm sürümlerini desteklemeye odaklanacaklarını, planlanan yol haritası, ücretsiz güncellemeler ve daha fazlası ile bu desteği sürdüreceklerini belirtiyorlar.

1.0'a geçişle birlikte, 2016 yılında Xbox One ve PS4 için piyasaya sürülen ve PC sürümünden farklı güncellemeler alan eski konsol sürümü, marka karışıklığını önlemek amacıyla dijital mağazalardan kaldırılacak. The Fun Pimps, şimdi "eski" olarak adlandırdığı bu konsol sürümünün sahiplerinin gelecekte oyunu oynamaya devam edebileceklerini, ancak bu sürümün gelecekte güncelleme almayacağını ve yeni konsol sürümü çıktığında satın alınamayacağını belirtiyor. Orijinal oyunu satın alanların yeni sürümü indirimli bir fiyata satın almaları için bir plan üzerinde çalıştıklarını ifade ediyorlar. Ancak, eski sürümün kayıtlı oyunları yeni konsol sürümüne aktarılmayacak.

Post-lansman güncellemeleri arasında, yıl sonundan önce çıkacak büyük bir güncelleme olan Storm's Brewing bulunuyor; bu güncelleme oyunun hava durumu sistemini baştan aşağı yenileyecek ve çapraz oynanabilirliği ekleyecek. The Fun Pimps, 2025 için planladıkları iki güncelleme üzerinde çalışıyor; bunlardan ilki haydutlar, yeni bir görev türü ekleyecek ve oyunun kullanıcı arayüzünü baştan aşağı yenileyecek. 2025'in sonunda planlanan diğer güncelleme ise bir hikaye modu getirecek, oyunun tüccarlarını yeniden düzenleyecek ve yine yeni bir görev türü tanıtacak. The Fun Pimps, 7 Days to Die yol haritasında yer alan çıkış penceresinin tahmini olduğunu ve değişebileceğini belirtiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER