Profesyonel web tasarım hizmeti

Mucize Fikir, profesyonel web tasarım hizmeti ile markanızın, daha kurumsal bir biçimde görünmesini sağlayabilir, kurumsal renklerinizi web sitenize yansıtabilir veya aklınızdaki siteyi sizler için tasarlayabilir.

F5HABER F5HABER
Profesyonel web tasarım hizmeti

Mucize Fikir, profesyonel web tasarım hizmeti ile markanızın, daha kurumsal bir biçimde görünmesini sağlayabilir, kurumsal renklerinizi web sitenize yansıtabilir veya aklınızdaki siteyi sizler için tasarlayabilir.

Uzman kadrosu ve yenilikçi yapısıyla daima yanınızda olan Mucize Fikir, ilk olarak sizin ne istediğinizi ayrıntılı bir biçimde öğrenir ve tasarım sürecinde sizinle devamlı temas halinde olur. Böylelikle içinize sinmeyen noktalara müdahale edebilir ve sürecin istediğiniz şekilde yönlenmesini sağlayabilirsiniz.

Görsellerin seçimi, kurumsal renkleriniz, içerikleriniz ve tasarımınız tamamen özgün bir şekilde düzenleniyor ve ortaya kimsede olmayan bir web sitesi çıkartılıyor. Web sitenizin özgün ve kaliteli bir biçimde kurulmuş olması Google sıralamanızı da etkileyecektir. Bu bağlamda SEO çalışmalarının temelinde de SEO uyumlu bir web sitesi yer alıyor.

Kurumsal SEO Nedir Ve Ne İşe Yarar?

Kurumsal SEO ile marka bilinirliğinizi arttırabilir, sıralamanızı yükseltebilir ve bu sayede kazancınızı arttırabilirsiniz. Google sıralamanız yükseldikçe ulaştığınız kitle de artacaktır ve böylelikle tahmin ettiğinizden çok daha fazla insana ulaşabileceksiniz.

SEO çalışmaları, sizi her anlamda zirveye taşıyacaktır. Düzenli olarak SEO çalışması yapıldığı takdirde Google sıralamasındaki yerinizi koruyabilir ve devamlı olarak görünür olabilirsiniz. Örneğin bir ayakkabı mağazanız var ve İstanbul'da bulunan mağazanızın istediğiniz anahtar kelimede ilk sırada yer almasını istiyorsunuz. Bu anahtar kelimeyi yazan herkes ilk olarak sizi görecektir ve web sitenizin trafiği artacaktır.

SEO Nedir?

Örneklendirerek gidelim. Dışarı çıktınız ve taze bir domates almak istiyorsunuz. Mahallenin başına geldiğinizde arka arkaya sıralanmış bir sürü manav olduğunu görüyorsunuz. Neredeyse hepsinin fiyatları ve durumları aynı. Böyle bir durumda size en uzak olan manava mı gidersiniz yoksa ilk sırada yer alan manavdan domatesinizi alır mısınız?

Tıpkı bu örnekte olduğu gibi sizin de sektörünüzden birçok marka, internet dünyasına kapılarını açmış durumda. Siz de onların önüne geçerek en çok tıklanan ve tercih edilen konuma gelebilir, kazancınızı arttırabilirsiniz.

SONRAKİ HABER