Güvenilir lazer cihazları; buz lazer

Lazer epilasyon yöntemleri arasında en başarılı sonuçlara sahip olan Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri arasında yaygın olarak faaliyet göstermeye başlanmıştır. Buz Lazer cihazları kullanıcılarına sunduğu ağrısız, hızlı, konforlu ve güvenilir bir uygulama deneyiminden dolayı Lazer Epilasyon merkezlerinin ilk tercihi olmaktadır.

F5HABER F5HABER
Güvenilir lazer cihazları; buz lazer

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon Uygulamaları Mümkün

İstenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmayı vaat eden çeşitli yöntemler mevcuttur. Lazer epilasyon istenmeyen kıl ve tüylerden jilet, ağda, cımbız, makina, tüy dökücü kremlerin sunduğu geçici çözümler yerine kalıcı ve etkili çözümler sunmaktadır. Ancak lazer uygulamaları sırasında kıl kökünü tahrip etmek için oluşan lazer ısısının yoğun hissedilmesiyle lazer epilasyonda hissedilen ağrı, kullanıcıların lazer epilasyon işlemlerine karşı önyargılı olmasına neden olmaktadır. Lazer epilasyonun bu dezavantajını ortadan kaldırmak amacıyla geliştirilen Buz Lazer ile günümüzde ağrısız son derece konforlu lazer epilasyon uygulaması mümkün olmaktadır.

İstenmeyen kıl ve tüylerin kalıcı çözümü için birçok lazer epilasyon merkezi faaliyet göstermektedir. Lazer Epilasyon merkezleri arasında Buz Lazer cihazlarını kullananlar, diğer geleneksel lazer epilasyon cihazlarını kullanan merkezlere oranla daha çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

 Buz Lazer sahip olduğu kompakt soğutma sistemi olarakta bilinen Ice Teknolojisi sayesinde en acısız lazer epilasyon yöntemi olarak bilinmektedir. Ice Teknolojisi ile uygulamalar sırasında cilt yüzeyi -3 dereceye kadar soğutularak, kullanıcılarına seans boyunca acı hissi yerine serinlik ve ferahlık hissi verir. 

Ice teknolojisi Buz Lazer epilasyon seanslarının acısız bir şekilde gerçekleşmesini sağlamanın yanı sıra uygulamalar sırasında veya sonrasında oluşabilecek herhangi bir yan etki riskini de önlemektedir. Buz Lazer kullanıcılarına sağladığı acısız lazer epilasyon seansları ile güvenilir, etkili ve kalıcı sonuçlar sunmaktadır. 

Buz Lazer cihazlarının acısız ve konforlu uygulama deneyimi sunmalarını sağlayan bir diğer patentli teknolojisi ise SHR (Super Hair Removal) ütüleme tekniğidir. Bu uygulama gelişmiş patentli uygulama tekniğinde, geniş tedavi başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettirilerek kullanıcılara masaj konforunda lazer epilasyon seansları sağlanmaktadır.

Etkili ve kalıcı sonuçlarıyla Buz Lazer, 80’den fazla ülkede yaygın olarak kullanılmaktadır. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan Buz Lazer, Alma Lasers tarafından üretilen patentli bir markadır.  Buz Lazer cihazları Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını aynı sistemde bulundurmaktadır. Bir arada kullanılan bu güçlü dalga boylarının avantajı ile tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili ve güvenilir sonuçlar elde edilmektedir.

Güvenilir lazer cihazları; buz lazer - Resim : 1

 Gerçek Buz Lazer Epilasyon Seans Ücretleri

Buz Lazer Epilasyon seanslarının istenilen sonuçları verebilmesi için işlemlerin profesyonel ekipler tarafından, FDA onaylı orjinal cihazlar ile ve kişiye uygun dozlarda yapılması gerekmektedir. 

Buz Lazer Epilasyon seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl yapısına, uygulama yapılacak bölge genişliğine ve bölge sayısına göre değişmektedir.Yani belirli bir seans  fiyatı söylemek doğru değildir. 

Uygulamalarını FDA onaylı Buz Lazer cihazları ve profesyonel ekipler ile gerçekleştiren Buz lazer epilasyon merkezlerine www.buzlazer.com adresinden ulaşabilir ve seans ücretleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

SONRAKİ HABER