6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı?

Yüksek maliyetler nedeniyle günümüzde birçok kişi sıfır telefonlar yerine ikinci el telefonları tercih ediyor. Bu iki alternatife birden sıcak bakmayanlar içinse yenilenmiş telefonlar adeta kurtarıcı bir rol üstleniyor. Yenilenmiş telefon modellerine siz de şans vermek istiyor fakat bazı noktalarda hala endişe duyuyorsanız yazımızın devamına buyurun!

F5HABER F5HABER
6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı?

Telefon modellerini incelerken yenilenmiş telefonlara daha önce siz de denk gelmiş olmalısınız. Yetkili bir satıcı tarafından garantisi yenilenen bu telefonlar, hemen her bütçe için uygun fiyatlı ve yüksek performanslı alternatifler sunuyor. Çok da eski bir uygulama olmayan yenilenmiş telefon satışı hakkında aklınızda bazı sorular varsa doğru yerdesiniz. Hadi, yenilenmiş telefonlarla ilgili soru işaretlerini şimdi bir bir silme vakti!

1. Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 1

Yenilenmiş telefonlar daha önceki sahipleri tarafından kullanılmış olsa da içi temizlenmiş ve hasarları tamir edilmiş şekilde satılıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış, garantisi yenilenmiş, piyasaya kıyasla daha düşük fiyatlara sahip olan ve iade hakkı bulunan yenilenmiş telefonları almak her halükarda gayet mantıklı bir seçenek oluyor.

2. Yenilenmiş Telefon mu Sıfır mı?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 2

Eğer telefonunuzun modelini yükseltmek istiyorsanız bunu uygun fiyat avantajıyla yapmak için sıfır telefon yerine yenilenmiş telefon modellerine göz atabilirsiniz. Ancak yenilenmiş telefonlarda, sıfır modellerin aksine sınırlı stok ve çeşit olabileceğini unutmamalısınız.

3. Yenilenmiş Telefon mu İkinci El mi?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 3

Yenilenmiş telefonlar satış öncesi gerekli tüm muayenelerden geçirildiği için ikinci el modellere kıyasla daha makul bir seçenek oluyor. Nitekim kullanım geçmişi belirsiz olan ikinci el telefonlarda, cihazın sorunsuz olduğunu kanıtlamak pek mümkün olmadığı gibi garanti desteği de bulunmuyor. Ancak yenilenmiş telefonu nereden alacağınız da bu noktada oldukça önemli. Örneğin; Teknosa’da satılan yenilenmiş telefonlar 12 aylık garanti süresiyle birlikte geliyor. Bu sayede olası sorunlarda teknik destek almak mümkün oluyor. 

4. Yenilenmiş Telefon Almak Riskli mi?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 4

Telefonun daha önce kim tarafından kullanıldığını bilmemek bir risk olsa da güvenilir satıcılardan yenilenmiş telefon almanın büyük bir riski bulunmuyor. Çünkü bu telefonlar garanti belgesi ve iade hakkıyla birlikte sunuluyor.

5. Yenilenmiş Telefon İyi midir?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 5

Yenilenmiş telefonlar büyük bir hasarı bulunmayan ve satışa çıkarılmadan önce yenilenen modellerden oluşuyor. Dolayısıyla güvenilir satıcılardan temin edildiği takdirde söz konusu modeller iyi birer alternatif sunuyor. Ayrıca yenilenmiş telefonlar A, B ve C kalite olarak üçe ayrılıyor. Bu telefonları almadan önce telefonun kalite sınıfına göz atabilir ve garanti koşullarına bakabilirsiniz.

6. Yenilenmiş Telefon Almak Güvenilir mi?

6 soru, 6 cevap: Yenilenmiş telefon alınır mı? - Resim : 6

Yenilenmiş telefonlar garanti, iade ve taksit seçenekleriyle telefon almak isteyenler için hem avantajlı hem de güvenilir bir alternatif oluyor. Tabii ki bunun için yenilenmiş telefonları güvenilir satıcılardan almaya özen göstermelisiniz. Teknosa’nın yenilenmiş telefon modellerine göz atarak arzuladığınız modeli uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. Teknosa yenilenmiş telefon fiyatlarında bütçe dostu seçenekler sunmasının yanı sıra 6 taksit avantajı da sağlıyor. 

Hala Teknosa’da yenilenmiş telefon alınır mı diye düşünüyorsanız, tıklayın ve birbirinden kaliteli yenilenmiş telefon modellerini incelemeye hemen başlayın!

SONRAKİ HABER