Taş Kağıt Makas dizisini bekleyenlere sürpriz; Herkes o ayrıntıyı konuşuyor

Kanal D’nin yakında seyirci karşısına çıkacak olan yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”ndan yeni bir tanıtım filmi daha yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle merak uyandıran fragman, dizinin sezonun en iddialı projelerinden biri olacağının sinyalini verdi. Fragmanda dikkat çeken ise yıllar sonra bir dizi projesiyle ekrana dönen Ozan Güven’in mor kravat takması oldu.

Taş Kağıt Makas dizisini bekleyenlere sürpriz; Herkes o ayrıntıyı konuşuyor - Sayfa 1

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. İlk tanıtımı ile büyük ilgi çeken dizinin birinci bölümünden yeni bir fragman daha yayınlandı.

111
Taş Kağıt Makas dizisini bekleyenlere sürpriz; Herkes o ayrıntıyı konuşuyor - Sayfa 2

Görkemli bir parti sahnesi ile açılış yapan tanıtıma, Umut (Ekin Koç) ve babası Rıza’nın (Bülent Seyran) adalet uğruna haykırışları damga vurdu. 

211
Taş Kağıt Makas dizisini bekleyenlere sürpriz; Herkes o ayrıntıyı konuşuyor - Sayfa 3

Fecir (Burak Yörük) ve Harun’un (Ozan Güven) gökdelenlerin arasında yaşadığı hesaplaşma sahnesi ise dizinin senaryosuna dair ipuçları verdi.

311
Taş Kağıt Makas dizisini bekleyenlere sürpriz; Herkes o ayrıntıyı konuşuyor - Sayfa 4

‘Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu’ bir düzende geçen hikayeyi anlatacak olan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda masum bir delikanlının düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı ekrana gelecek. 

411