Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları da sabitlendi; Tarım Kredi Market güncel indirimli fiyatlar

Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları kampanya sonrası vatandaşın radarında bulunuyor. 900 ürünün fiyatının sabitledindiğini duyuran Tarım Kredi Kooperatif Market 2023 Mart - Nisan ayına özel yeni indirimli ürünler listesi belli oldu. İşte Ramazan ayı Tarım Kredi Market ürün fiyatları...

Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları da sabitlendi; Tarım Kredi Market güncel indirimli fiyatlar - Sayfa 1

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tarım Kredi Market kıyma, ayçiçek yağı, şeker, çay, tereyağı, pirinç gibi temel gıda ve temizlik ürünleri dahil 900 ürünü Ramazan ayı boyunca aynı fiyattan satacak.

166
Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları da sabitlendi; Tarım Kredi Market güncel indirimli fiyatlar - Sayfa 2

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara destek olmak amacıyla temel gıda ve temizlik ürünleri fiyatları sabitlendiğini şu dözlerle duyruldu:

266
Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları da sabitlendi; Tarım Kredi Market güncel indirimli fiyatlar - Sayfa 3

"Tarım Kredi Kooperatif Market olarak toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde fiyatlarımızı sabitliyoruz. 

Düzenlenecek kampanya ile marketlerimizde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK’ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacaktır.

Tarım Kredi Grubu geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir şekilde çiftçilerimizin ve tüketicilerimizin yanında yer almaya devam edecektir."

366
Tarım Kredi Kooperatif Market kıyma fiyatları da sabitlendi; Tarım Kredi Market güncel indirimli fiyatlar - Sayfa 4

Tarım Kredi Marketlerinde kıymanın kilosu 140 TL'den kuşbaşı ise 150 liradan satılıyor.

466