Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gram altın için kritik seviye verildi. Altın fiyatları dalgalı bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta rekorlara imza atan ons altın şu sıralarda 2170 dolar seyrinde işlem görüyor. Ons tarafından esen rüzgarlarla yön bulan gram altın fiyatı ise yeniden 2250 TL üzerine yükseldi. Peki altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik altın yorumunu 4 farklı rakam vererek açıkladı.

Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi - Sayfa 1

Altın fiyatları yön arıyor. Ons altın 2170 dolar seyrinden işlem görürken altın gram fiyatı iç piyasada 2250 lira civarında işlem görüyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumlarında bulundu.
 

110
Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi - Sayfa 2

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İslam Memiş'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
 
 

210
Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi - Sayfa 3

"Ons altın fiyatı toparlanıyor. Kritik direnç seviyesi artık 2180 dolar seviyesi oldu. Aşağıda boşluk bir alan var bu da 2125 dolar seviyesi. 2160 dolar altına sarkmalarda 2125 dolar seviyesini bekliyor olacağım.
 

310
Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi - Sayfa 4

Elinde dolar bulunduran yatırımcı ons altındaki gerilemeyi bir fırsat olarak değerlendirmeli. Çünkü 2125 dolar seviyesinde tekrar bir 100 dolarlık atak yaparak 2225 dolar seviyesine kadar bir yükseliş trendi görebiliriz.
 

410