Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı!

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Yasin ile Yaman gerginlik, Yunus Emre ile Ogeday arasında tartışma çok konuşuldu. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise gecenin sonunda kadınlar potasında bir yarışmacı eleme adayı seçildi. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! - Sayfa 1

Survivor dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımda da kadınlar potasında bir isim eleme adayı seçildi. Acun Ilıcalı, kadınlar potasında eleme adaylarının tamamlanmasıyla beraber, performansa göre eleme düellosu eşleşmelerini açıklayacak. Peki, 11 Şubat Pazar Survivor All Star son eleme adayı kim oldu, eleme potasına kim gitti?
 

112
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! - Sayfa 2

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU? 
Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Aleyna 1, Gizem 5, Pınar 7 oy aldı. Böylece Survivor'da gecenin eleme adayı Pınar olarak belirlendi.
 
 
 
 

212
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! - Sayfa 3

'SEMA'YA SARILMASINI HİÇ ANLAMADIM' 
Seda Ocak, yarışmaya yeni katılan kardeşi Sema'ya Nagihan'ın koşarak sarılmasına anlam veremediğini ifade etti. Seda, "Takım onu iyi karşıladı. Nagihan'ın koşarak Sema'ya sarılmasını hiç anlayamadım. "

312
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! - Sayfa 4

OGEDAY'IN SAKATLIĞI HAKKINDA KONUŞTU 
"Çok böyle belle alakalı değil de biraz daha omuz tarzı gözüküyor. O yüzden iyi hissediyorum. İnisiyatif alıyorum. Doktorla da konuştuk. Top sende dedi, ben de okey oynamak istiyorum dedim." dedi.

412