Survivor 2022'den Yasak Elma dizisine her şeyi tepetaklak eden transfer: FOX ile çoktan el sıkıştı!

Yasak Elma dizisinde yaşanan olaylar zinciri izleyicileri ekran başına kilitlerken bomba bir transfer iddiası geldi. Survivor All Star 2022'ye damgasını vuran yıldız ismin, Yasak Elma kadrosuna dahil olduğu öne sürülüyor.

Survivor 2022'den Yasak Elma dizisine her şeyi tepetaklak eden transfer: FOX ile çoktan el sıkıştı! - Sayfa 1

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma her hafta yaşanan gelişmelerle ve kadroya katılan isimlerle gündeme geliyor. Son gelen habere göre; All Star 2022'ye veda eden sürpriz bir isim kadroya dahil oluyor.

114
Survivor 2022'den Yasak Elma dizisine her şeyi tepetaklak eden transfer: FOX ile çoktan el sıkıştı! - Sayfa 2

Entrikası bitmeyen Yasak Elma dizisi, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Hikayesi sürekli değişen ve olmazları oldurtmakta üstüne tanımadığımız dizi izleyicilerden her hafta tam puan alıyor.

214
Survivor 2022'den Yasak Elma dizisine her şeyi tepetaklak eden transfer: FOX ile çoktan el sıkıştı! - Sayfa 3

Bir yanda hayat pahalılığı diğer yanda savaşlar, zamlar, acılar, sıkıntılar, hastalıklar (gördük ki yazdıkça liste uzayacak) moral bozmaya devam ederken seyircinin biraz olsun, nefes almak için Yasak Elma'nın kapısını çalmasını çok görmemek gerekir belki de.

314
Survivor 2022'den Yasak Elma dizisine her şeyi tepetaklak eden transfer: FOX ile çoktan el sıkıştı! - Sayfa 4

Şu an ekranlarda olan bir çok ünlü oyuncunun Yasak Elma'dan geçtiğini söylemek yanlış olmaz herhalde. Nesrin Cavadzade, Onur Tuna, Talat Bulut, Şafak Pekdemir, Sevda Erginci...

414