Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti

Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica, Gaziantep'ten ayrılmadan önce düzenlediği basın toplantısında kente gözyaşlarıyla veda etti.

Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti - Sayfa 1

Demir Grup Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı büyük pişmanlık duyduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantep halkı ve tüm Türkiye'den özür dileyerek gözyaşı döktü.

115
Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti - Sayfa 2

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırmalarının ardından ilk kez konuşan Sumudica, yaşanan olaylardan dolayı çok pişman ve üzgün olduğunu belirterek, "Şu an çok üzgünüm. Kendi kendime soruyorum; evim Gaziantep mi, yoksa Romanya mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. 

215
Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti - Sayfa 3

Evime dönmek istiyorum ama dönemiyorum. Burası benim evim olmuş. Burada yaptığım her şeyi kalbimle yaptım. Bu şehri evim gibi hissediyordum. Daha geçen hafta Türk pasaportu çıkarmak isterken şimdi her şey değişti. Biz burada boş bir bardağı hep beraber doldurduk ama yaptığım bir hatadan dolayı her şeyi bitirmek kabul edilebilir bir şey değil. Önemli başarılar elde ettik. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Oyuncularımın ve kulüp çalışanlarının yüzde 90'ı bana mesaj atıp üzüntülerini dile getirdi. 

315
Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti - Sayfa 4

Herkese, tüm yöneticilere her şey için teşekkür ediyorum. Ben artık bir Türk gibi güçlü değilim. Çünkü sizlerin önünde gözyaşı döküyorum. Bu gözyaşları 18 aylık bir çalışmanın gözyaşları" diye konuştu.

415