Volkan Demirel: "Benim oyuncum ölmüş, senin 3 puanın silinse ne olur?"

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, katıldığı bir programda TFF'nin Hatayspor ve Gaziantep FK maçları kararlarına tepki gösterilmesini değerlendirdi. Demirel konuyla alakalı "Oyuncum, sportif direktörüm hayattan silinmiş şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" yorumlarında bulundu.

F5HABER F5HABER
Volkan Demirel: "Benim oyuncum ölmüş, senin 3 puanın silinse ne olur?"

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, katıldığı bir YouTube kanalında Beşiktaş'ın TFF'nin verdiği kararlara tepki göstermesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

6 Şubat'ta yaşanan depremden en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'ın futbol takımını çalıştıran Demirel, Beşiktaş'ın itirazlarına tepki gösterdi.

41 yaşındaki çalıştırıcı, depremin yaralarını hala sarmaya çalıştıklarını ve böyle bir durumda küçük hesapların peşine düşülmesinin hoş olmadığını belirterek "Alınan puanlar veya oynanan, oynanmayan maçlar sayılsın, sayılmasın... Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış. Ben bu konu hakkında konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor. Bana çok ufak hesaplar gibi geldi" değerlendirmesinde bulundu.

"HAYATLAR SİLİNMİŞ"
Demirel, depremde hayatlarını kaybeden Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Hatay temsilcisinin sportif direktörü Taner Savut'un acılarının taze olduğunun altını çizerek, "Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ NE DEMİŞTİ?
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, yaptığı açıklamada, "Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız" demişti.

SONRAKİ HABER