Müthiş iddia! Bilic'den olay mesaj
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Tolgay'ın transfieri sırasında Slaven Bilic'in "Seneye birlikte İngiltere'ye gidelim" mesajı attığını iddia etti.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TolgayArslan'ın transferi sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü SlavenBilic'in defalarca telefon açtığını, ulaşamayınca çok ilginç birmesaj attığını iddia etti.
İşte Hacıosmanoğlu'nun o sözleri;
"Beşiktaş'ın teknik direktörü defalarca aradı ama çocuk açmadı.Bilic'in Tolgay'ın telefonuna mesajı var; "Bize gel bu seneşampiyon olalım, seneye İngiltere'ye beraber gidelim" Bunu Metin'lekonuşursunuz, çocuk Metin'le beraberdi."
"AYNI ŞEY ALBAYRAK İLE OLDU AMA..."
"Aynı şeyi Abdürrahim Albayrak ile yaşadık. Buradan bir kez dahaona teşekkür ettim. Uğur Demirok için görüşüyoruz. Abdürrahim Beyve hocası düğününe gitti. Abdürrahim Bey beni aradı; "Babası bizimeski oyuncu, almak istiyoruz onu" dedi. Ben de dedim ki; "Biz dahaönce anlaştık. Başka kulüpler de istedi ama çocuk bize söz verdi.Eğer, Galatasaray'a gitmek istiyorum diyorsa size gelsin" ÇocukTrabzon'a gelmek istedi. Abdürrahim Bey de sonraki gün aradı;"Çocuk Trabzon'a gitmek istediğini söyledi. Biz çekildik"dedi."