Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkmaya karar verdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik Erol Bilecik, "Süper Kupa için Şanlıurfa'ya U19 takımımızla gideceğiz." dedi.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkmaya karar verdi!

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik açıklamalarda bulunuyor.

"Dün tarihi bir gün yaşadık. Yaklaşık 24 binin üzerinde katılım oldu. Muazzam kalabalıklar oldu. Genel olarak oy birliğiyle kabul edilen 4 madde vardı. Bu 4 maddenin koşulları vardı. Fenerbahçe'nin ortaya koymuş olduğu bütünlüğün, birliğin görülmesi güzeldir. Alınan 4 kararı 14.00 itibariyla yaptığımız toplantıda karar aldık. Kendi yol haritamızı çıkardık. 

Aldığımız karar maçlara çıkmamak değil.Süper Kupa için Şanlıurfa'ya U19 takımımızla gideceğiz. TFF'ye şu yazıyı gönderdik, 'Tarihi erteleyecekseniz ya da yabancı hakem atayacaksanız bize bildirin' dedik. Ancak yanıt alamadık"

 FENERBAHÇE'YE KONGREDE VERİLEN YETKİLER
1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak

2. Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak

 
3. Türkiye'de futbol faaliyetlerimizle ilgili kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek

 
4. Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

SONRAKİ HABER